Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
okay sracok, értem és használom is a fv.-t. Eszembe nem jutott irni egy ujat, ha itt van ez amit lehet hasznalni (biztos jobban megirtak, mint amire en kepes lennek). Az egeszet azert kerdeztem meg, mert fura volt hogy ez ilyen bonyolult -persze ez velemeny kerdese. Szeretem en a c -nyelvet, meg ebben tudok a legjobban programozni es tenyleg nagyon jo, de a stringek kezelesevel az igazat megvalva nem vagyok megelegedve ( es nem en vagyok az egyetlen ). Mar a glib iroi is eszre vettek ezt, gondolom ezert az a SOK uj fv stringekre. Legtipikusabb!: ''szoveg01'' + ''szoveg02'' nem értelmes. Saját vélemény, de ezt szerintem mindenki olyan termeszetesnek gondolna, hogy ez mukodik, pedig nem : | . No mindegy, megprobalok kibekulni ezzel a dologgal es bocs -nem akartam vitat. ( az elejen tenyleg azt hittem, hogy van egyszerubb megoldas. )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest