- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Canon EOS DSLR topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Ha már log:
A programom 8-10 példányban fut egyszerre, de néha egyik-másik meghibásodik valamiért (nem jöttem rá, mitől). Nincs hibaüzenet, nincs összeomlás, egyszerűen csak megáll, és nem csinál semmit. Eléggé véletlenszerű a dolog; tesztelésnél nem jelentkezik, csak élesben, viszont sok pénzbe kerülhet, ha előfordul, úgyhogy csináltam egy kis log filet, amibe folyamatosan irkálják a dolgaikat, és mindegyik tudja ellenőrizni az összes többit. Ha valamelyik azt látja, hogy leállt az egyik, akkor újraindítja. Tök jó, működik (és így az is kiderült, hogy naponta többször is előfordul ez a hiba). Az egyiket én magam állítottam le, mert nincs rá szükség. A naplóban viszont benne maradt, és buzgón "indították is újra" a nem létező programot. Ok, írtam hozzá egy ellenőrző függvényt, hogy ha valami nem létezik, akkor ne akarják újraindítani, akkor se, ha a naplóban van róla adat. Eredmény: csak fél óránként próbálják újraindítani.Néha egy óráig semmi, aztán valamelyiknek megint feltűnik, hogy nini, hiszen ez leállt, akkor újraindítjuk! Ma írtam hozzá egy másik függvényt, ami kiüti a nem létező programhoz tartozó azonosítót a naplóból, hátha így már nem akarják újraindítani. Kíváncsi vagyok, mi lesz a jövő héten.
Nyilván, ha törlöm a naplót, akkor nincs adat, ami alapján újraindítanák a nem létező programpéldányt, de azért kíváncsi vagyok, sikerül-e végre rendesen megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest