- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Az ELTE IK-n végeztem korábban, viszont nem programozással folytattam az életemet.
Most arra a következtetésre jutottam, hogy a legjobb megoldás az lenne a munkát tekintve, ha fejlesztenék egy alkalmazást esténként a jelenlegi állásom mellett.Ami az alkalmazást illeti, iOS rendszerre (iPhone) szeretném fejleszteni.
Nagy vonalakban egy login felületből és belépést követően információkat tartalmazó oldalkból állna. Nagyjából csak képek és szöveg lenne az alkalmazásba. Leginkább egy tájékoztató alkalmazás lenne.
Sajnos nem vagyok tisztába a mostani trendekkel, ezért szeretnék kérni tőletek segítséget.
Milyen nyelvben tudnám a legkönnyebben, leghatékonyabban megírni? Mit kell tudnom? Mi az ami felé induljak? Milyen segítségeket tudok igénybe venni?
Nyilván a fejlesztés tanulásként is szolgálna.Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest