Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Nem biztos, hogy értem a problémádat. Aki épelméjű informatikai igénnyel keres fejlesztőt, és sportszerűen bánik vele, értem úgy kifizeti előre az időt, amit felhasznál, kap rátermett fejlesztőt, amennyit csak akar. Ami a többit illeti, a szellemileg megkérdőjelezhető tisztaságú ügyfél, a nem fizető ügyfél, a con artist divíziók, az investor pénz lopás, meg a többi, az mind teljesen külön játék, és ne keverd őket egybe. Végső soron mindenki azt kapja, amit megérdemel, úgyhogy én nem hiszem, hogy csakugyan lenne bármiféle probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Revolut
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest