- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Amint irtam, nem vagyok programozo, ezt is csak odavakkantotta valaki, hogy ehhez ez a legjobb, mert kis meretu ingyenes adatbaziskezelo, amit C++ vagy C# vagy python vagy akarmilyen mas programmal lehet kezelni.
Webes keresesekkel megtalaltam, hogy erettsegire milyen adatbaziskezelesi feladatok vannak, hat azok nagysagrendileg bonyolultabbak, pl. egy konyvtari nyilvantartas vagy ettermi rendeles nagysagrendnyivel bonyolutabbnak tunik a szamomra.
Azokra van egy-ket oraja egy kozepiskolasnak, nem gondolnam, hogy egy tapasztalt programozonak tobb ido kellene ehhez:Itt kell negy lista: nevek, helyszinek, esetek es temak, illetve kezdo es befejezo idopont es kesz.
Mind a negy listanal eleg egy sor, pl. nev vagy cim, es egy masik sor kiegeszito szovegkent szukseg szerint, semmi csicsa, nem kell se tucatnyi telefon meg egyeb marhasag, cimnel se kell iranyitoszam meg egyeb kodok, eleg odairni a hely nevet es legfeljebb a masik sorba egy megjegyzest, pl. utcanev es szam es "bejarat az udvarbol", attol kezdve be van azonositva.
Egyiknel se kell szaznal tobb adatot eltarolni, sot, talan meg a fele is elegendo, a legkisebb pendrajvon elferne az egesz.
Persze, laikuskent jutottam eddig, azert keresek programozot, ha van jobb otlete, hogy pl. nem is kell sqlite se hozza, csak C# vagy python listakkal megoldhato, legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rövid videón a hamarosan megjelenő Painkiller
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest