- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Amint irtam, nem vagyok programozo, ezt is csak odavakkantotta valaki, hogy ehhez ez a legjobb, mert kis meretu ingyenes adatbaziskezelo, amit C++ vagy C# vagy python vagy akarmilyen mas programmal lehet kezelni.
Webes keresesekkel megtalaltam, hogy erettsegire milyen adatbaziskezelesi feladatok vannak, hat azok nagysagrendileg bonyolultabbak, pl. egy konyvtari nyilvantartas vagy ettermi rendeles nagysagrendnyivel bonyolutabbnak tunik a szamomra.
Azokra van egy-ket oraja egy kozepiskolasnak, nem gondolnam, hogy egy tapasztalt programozonak tobb ido kellene ehhez:Itt kell negy lista: nevek, helyszinek, esetek es temak, illetve kezdo es befejezo idopont es kesz.
Mind a negy listanal eleg egy sor, pl. nev vagy cim, es egy masik sor kiegeszito szovegkent szukseg szerint, semmi csicsa, nem kell se tucatnyi telefon meg egyeb marhasag, cimnel se kell iranyitoszam meg egyeb kodok, eleg odairni a hely nevet es legfeljebb a masik sorba egy megjegyzest, pl. utcanev es szam es "bejarat az udvarbol", attol kezdve be van azonositva.
Egyiknel se kell szaznal tobb adatot eltarolni, sot, talan meg a fele is elegendo, a legkisebb pendrajvon elferne az egesz.
Persze, laikuskent jutottam eddig, azert keresek programozot, ha van jobb otlete, hogy pl. nem is kell sqlite se hozza, csak C# vagy python listakkal megoldhato, legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest