Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Amint irtam, nem vagyok programozo, ezt is csak odavakkantotta valaki, hogy ehhez ez a legjobb, mert kis meretu ingyenes adatbaziskezelo, amit C++ vagy C# vagy python vagy akarmilyen mas programmal lehet kezelni.
Webes keresesekkel megtalaltam, hogy erettsegire milyen adatbaziskezelesi feladatok vannak, hat azok nagysagrendileg bonyolultabbak, pl. egy konyvtari nyilvantartas vagy ettermi rendeles nagysagrendnyivel bonyolutabbnak tunik a szamomra.
Azokra van egy-ket oraja egy kozepiskolasnak, nem gondolnam, hogy egy tapasztalt programozonak tobb ido kellene ehhez:Itt kell negy lista: nevek, helyszinek, esetek es temak, illetve kezdo es befejezo idopont es kesz.
Mind a negy listanal eleg egy sor, pl. nev vagy cim, es egy masik sor kiegeszito szovegkent szukseg szerint, semmi csicsa, nem kell se tucatnyi telefon meg egyeb marhasag, cimnel se kell iranyitoszam meg egyeb kodok, eleg odairni a hely nevet es legfeljebb a masik sorba egy megjegyzest, pl. utcanev es szam es "bejarat az udvarbol", attol kezdve be van azonositva.
Egyiknel se kell szaznal tobb adatot eltarolni, sot, talan meg a fele is elegendo, a legkisebb pendrajvon elferne az egesz.
Persze, laikuskent jutottam eddig, azert keresek programozot, ha van jobb otlete, hogy pl. nem is kell sqlite se hozza, csak C# vagy python listakkal megoldhato, legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest