-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Amint irtam, nem vagyok programozo, ezt is csak odavakkantotta valaki, hogy ehhez ez a legjobb, mert kis meretu ingyenes adatbaziskezelo, amit C++ vagy C# vagy python vagy akarmilyen mas programmal lehet kezelni.
Webes keresesekkel megtalaltam, hogy erettsegire milyen adatbaziskezelesi feladatok vannak, hat azok nagysagrendileg bonyolultabbak, pl. egy konyvtari nyilvantartas vagy ettermi rendeles nagysagrendnyivel bonyolutabbnak tunik a szamomra.
Azokra van egy-ket oraja egy kozepiskolasnak, nem gondolnam, hogy egy tapasztalt programozonak tobb ido kellene ehhez:Itt kell negy lista: nevek, helyszinek, esetek es temak, illetve kezdo es befejezo idopont es kesz.
Mind a negy listanal eleg egy sor, pl. nev vagy cim, es egy masik sor kiegeszito szovegkent szukseg szerint, semmi csicsa, nem kell se tucatnyi telefon meg egyeb marhasag, cimnel se kell iranyitoszam meg egyeb kodok, eleg odairni a hely nevet es legfeljebb a masik sorba egy megjegyzest, pl. utcanev es szam es "bejarat az udvarbol", attol kezdve be van azonositva.
Egyiknel se kell szaznal tobb adatot eltarolni, sot, talan meg a fele is elegendo, a legkisebb pendrajvon elferne az egesz.
Persze, laikuskent jutottam eddig, azert keresek programozot, ha van jobb otlete, hogy pl. nem is kell sqlite se hozza, csak C# vagy python listakkal megoldhato, legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- DUNE médialejátszók topicja
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest