- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ezekiell #14304 üzenetére
Munka mellett szerintem is lehetetlen, főleg, ha semmi előképzettséged sincs. Nem tudom, hogy itt adnak-e házit, ha nem az elég gáz, ha igen akkor napi kb. 2óra +ra számítani kell.
Egyébként most kezdtem el az újratervezés programban a tananyagot, elég korrekt a videó sorozat, még úgyis van benne új dolog, hogy több mint fél éve tanulok fizetős suliban, illetve pti szakon egyetemen már 2évem kész van. Elég jól meg fogják szűrni ezzel, hogy ki veheti majd igénybe a támogatást. Szerintem a jelentkezők (gondolom 100ezer+) 95%-a simán le fog morzsolódni, a maradékot meg majd olyan feltételekkel fogják redukálni, hogy nagyon nehezen juss a támogatáshoz. Ami egyébként várható is, mert az állam se hülye, hogy milliós képzéseket osztogasson több tízezer embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest