-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
"Amivel azt is vizualizálni lehet, hogy az oldal mely részeit olvasták jobban, tanácstalanok voltak-e egy oldalon, kerestek egy gombot, stb..."
Lehet én vagyok maradi, de az ilyen programokon jókat röhögök, mert max akkor tudja, mit olvasok az oldalon, ha az egeret húzom mint sokan az ujjukat a papíron olvasáskor.
Ha én csak megnyitom az oldalt, majd folyamatosan görgetem, pl index címlap, meg nem mondja, mit olvastam el és mit nem
illetve nem úgy keresek gombot, hogy az egérrel vadászom (bár van aki igen), hanem szemmel keresem.Pl lehet, legörgetek, aztán csengetnek, kimegyek, ajtót nyitok, a program meg írja, hú de érdekes, 3 percig néztem ezt az oldalt ide görgetve

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Temu
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest