- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Én nem vagyok programozó, "csak" rendszergazda, de most segítenem kéne a főnökömnek egy döntést meghozni.
Méghozzá sürgősen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- A cégemnek van egy programja, amit a partnerek számára fejlesztettek ki, méghozzá .Net alapokon. Ezzel tudják igénybe venni a cégünk szolgáltatásait. Szóval adott egy vastagkliens. És csak Windows-ra.
- Most sok új dolgot kéne belefejleszteni, és elgondolkodott, hogy talán inkább egy böngészőben futó vadonatúj alapon kéne elindulni a felhőben. Tehát egy vékonykliens. Amihez egyébként adott az Azure, mert bőven van ilyen előfizetése a cégünknek.
Az egészet nem én találtam ki, magam is csak pár hónapja dolgozom a cégnél, de jó ötletnek tűnik.Én eddig azt hittem, hogy olvasott ezt-azt, és ezt a jónak tűnő megközelítést magáévá tette. Most viszont kitalálta, hogy holnapig győzzem meg őt erről, hogy ennek van értelme. Merthogy drága. És hogy aki nagyon akarja a cégünk szolgáltatásait, úgyis kerít egy Windows gépet.
Huhh, segítenétek nekem gyorsan, hogy erre mit lehet válaszolni? Ismétlem, nem vagyok programozó. És IT gazdasági szakember sem. De azért elég sokat olvasni itt ezekről a dolgokról, hogy sejtsem, nem jó stratégia 2018-ban egy Windows-os vastagkliensre alapozni az árbevételt.
Bármilyen szakcikk, elemzés, trend, ábra, grakikon jól jönne, hogy belinkeljem neki!!

Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ford topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Formula-1
- Rendszergazda topic
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)