- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
JAVA nyelven implementált programot kellene fejlesztenem.
A feladatnál Google API-t is szeretnék használni, tehát egy online alkalmazásról lenne szó. A lényege az lenne, hogy közlekedés közben(mondjuk auto-val) tudjunk bejelenteni hibákat. Ez ugye windowson nem nagyon jó, mert senki nem fogja előkapni a laptopot, hogy bejelentse mondjuk hogy fa dölt az útra.
Ahhoz kérném a segítségeteket, hogy milyen alkalmazás fejlesztése lenne célszerű? Gondoltam android alkalmazásra. iOS eszközeim vannak leginkábbí(ipad, iphone, macbook), de úgy tudom, hogy JAVA nyelvben nem lehet iOS alkalmazásokat fejleszetni. Ezért maradt az andoid mint ötlet.A másik ötletem egy alkalmazás ami webes felületen lenne elérhető, így minden platformon mehetne amelyen van böngésző.
Minden más ötletet szivesen veszek.
A lényeg, hogy windows asztali programokat fejlesztettem már java-ban(kisebb programokat), tehát van java tapasztalatom, csak kellene egy kis iránymutatás.
köszönöm és Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SzoftverPremium.hu
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest