Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
hkm... előbb kellett volna kérdezned szvsz..
újabban ugyanis az alaplapon vannak a lábak, a procin pedig csak érintkezők vannak!!
tehát azokat a lábakat nem kellett volna kivenni..
ki rakta össze ezt a gépet?hiányzik róla a proci lefogató mechanika! [link]
az tudja megakadályozni azt ami történt, hogy egy hűtőlevételnál kijöjjön a proci, ill. biztosítja a megfelelő rögzítést is a proci számára..valszeg a procinak nincs baja, és a lapnak is csak annyi, hogy kitépted a lábait, az innentől csak foglalatcserével lehetne orvosolni, de lehet olcsóbb egy másik lapot venned..
-
akz
csendes tag
Sziasztok!
Egy ház oldalához hozzá-hozzáérő hűtőborda kettétörte a processzoromat, gyakorlatilag az összes lába levált egyben. i5 4690K. Mind benne maradt az alaplapi foglalatban, nagyrészük elhajlott. Egyáltalán nem működik a proc. Elkezdtem kiszedegetni a lábakat az alaplapból, nagyon nehéz volt, így most sajnos már az összes láb sincs meg, legalább az alaplapot szerettem volna megmenteni (Asrock Z97 Extreme 4).
Bármit lehetne ezzel kezdeni, azon kívül, hogy kuka és veszek egy új processzort / alaplapot, ha nem jön ki?
Köszi a válaszokat előre is!
AKZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest