- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Kössz.
Így is húzós volt mert ahogy már említettem nem a saját kiszakadt lábait forrasztottam vissza, hanem egy tranzisztorról csíptem le és azt forrasztottam oda. Elég nehéz volt, hogy nincs a lábnak ''talpa'', de végül is sikerült.Csak azt nem értem hogy miért szakadt ki a prociból.
-
KisBundi
őstag
Itt egy kép a procimról. Nem a legszebb a forrasztás de legalább működik:
-
KrAt
veterán
Srác! Ott van a hsz-edben egy mod gomb, ha arra kattintasz, tudod az előző hsz-t módosítani. Nem kell minden mondatot új hsz-be írni, mert azt nem szeressük
Üdv, és további jó fórumozást: Atesz -
KisBundi
őstag
Amúgy hiányzó lábak a processzot instabilitását is okozhatják? Fontos!
-
KisBundi
őstag
Végül is műszerész leszek...
-
KisBundi
őstag
Sőt, egy tranzisztorról csiptem le a lábakat mert az eredeti elveszett és azt forrasztottam oda.
-
helkis
veterán
UP! törött valakinek még a procilába? küldheti bátran!
-
Thunder78
őstag
Egyébként volt szerencsém látni az ominózus 3200+-os AMD64-et. Hát nem volt gyenge, úgy nézett ki mint egy gabonakör
Grat Helkisnek a munkáért -
yooccoo
aktív tag
van két 939-es proci itt, asszem 3000+osak, mindkettőről 1-1 láb hiányzik, a széléről
tud valaki rajta segíteni?
a lábak természetesen nincsenek meg
[Szerkesztve] -
Hidi^
aktív tag
UP!
-
helkis
veterán
valamilyen okból kifolyólag megint töröltek a freewebről
mindegy...
csináltam egy szép oldalt innen a melóból wordben!
itt megtaláljátok a képeket: [link]
[Szerkesztve] -
biga
őstag
A cég nem az enyém, én csak itt dolgozom. Így aztán a leszedése/javíttatása sem az én hatásköröm. A proci fel van ragasztva egy lapra, úgy kitéve. De ha tudok, egy-két jó képet csinálok róla és felteszem ide.
-
_seth_
veterán
Hajlított lábú LGA775-ös procit javítasz? (
)
[Szerkesztve] -
biga
őstag
válasz
Silencer83 #69 üzenetére
Így ránézésre valami evolúciós átmenet egy 754-es proci, egy 939-es, és az LGA között. A hiányzó láncszem...
-
biga
őstag
válasz
Silencer83 #66 üzenetére
Ha valahogy bejuttatok a céghez egy fényképezőt, akkor igen. De most rögtön biztosan nem tudok képet adni... De látványos nagyon. Egyébként talán csak egy láb tört el, ellenben lényegében (a közepe kivételével) az összes többi le van ''fektetve''. Körben végig. Ez is olyasmi, mint a gabonakörök. Csak itt vagy 600 lábbal
helkis: asszem 3200+os (A64) ez is. Nem nagyon tudom megnézni, mert kupakjánál fogva fel van ragasztva a ''tanúlság'' táblára(ebböl is következik, hogy ezt már nem nagyon javítja senki. De azért kösz a felajánlást.)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
biga
őstag
Egyszer vett tőlünk valaki egy procit. Másnap hozza be a gépét, hogy nem megy a proci, az előzővel ment az alaplapja, ezzel meg nem. (Alaplapban benne a proci, rajta a hűtő stb., a gép össze volt rakva, úgy hozta be). Mi is indítjuk, mi tagadás, a gép nem megy. Ellenben tudjuk, hogy proci nem egy jellemző hibaforrás, ezért hűtő levesz, hogy megnézzünk ezt azt (a többi szokásos dolgot kipróbáltuk előtte). A hűtő levételekor már gyanús volt a dolog, de még mindig nem tünt fel a probléma. Ellenben mikor kivettük a procit....... Láttatok már s939-es procit s754-be rakni?
És utána a hűtővel f@szán befeszegetni, ahogy illik. (Megjegyzem, a közepén, ahol a s754-es foglalatnak egy lyuk van, egész épek voltak a lábak
) Na azon senki sem tud már segíteni. Elrettentő példának meghagytuk a procit a szervízben
-
VoyAgeR^
csendes tag
Hali! Múlthéten egy szerencsétlen kivétel után megpróbáltam szépen visszahajlítani a procim lábát és elpattant. (azon az oldalon ahol kivan hagyva pár láp az első sorból, a kihagyottak után rögtön az első) egy P4 Northwood 2.4c-ről lenne szó és nagyon tudnék neki örülni, ha nekem csak ezt az egy lábacskát vissza tudnád varázsolni, gondolom a 939-es után ez 5 perc lenne. Ha kapható vagy még ilyenre vedd fel velem a kapcsolatot pls, vagy itt, vagy msn vagy mail! cheerz!
-
Hidi^
aktív tag
és én szoba se jövök?
-
D.Orion
veterán
DE! Ő megpróbálta egyesével belerakni őket,de az istenért sem jöttek le a prociról.
Egyébként gyönyörű munka. Van itthon elfekvőben egy 2.4Mhz-es cerkám ami kapott anoo egy kis túlfeszt és tönkrement. Lehet én is elkezdek rajta gyakorolni(nah nem a forrasztást)
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
szép munka
amikor én vettem a tálcás prockómat méreg drágán, (a boltot nem nevezném meg), úgy kaptam meg a procimat, hogy egy kis szivacs volt rágumizva a lábakra, szerelném össze a gépet, szépen leveszem a szivacsot, és jött a megdöbbenés, vagy 3-4 tű el volt hajolva, tiszta ideg lettem, majdnem a sirógörcs kerülgetett, 1 napi utazgatás után, hajlott lábú procim van, aztán visszahajlítottam, és azóta sincs semmi gond -
helkis
veterán
válasz
Ultram3jor #41 üzenetére
asszem el akarta adni a mostani tulaj és elküldte a vevőnek. az pedig így külte neki vissza..
ez nemrég mondta a srác nekem is.. természetesen a vevő a postára fogta az egészet.. több részletet nem tudok..
-
nRu3
addikt
nem semmi ,szép munka
-
-
Bandus99
őstag
Gratulalok
-
markastor
tag
Nálam talán kevesebben utálják azt, ha valaki nyal egy másik embernek, de azért ez durva.
Le a kalappal!
Nekem még anno, amikor még sokat ért, egy Pentium233MMX-es procin hajlott el egy (1) láb. Amikor hajtottam vissza, a szívem majd kiszakadt, annyira izgultam, nehogy letörjön. -
kavicssli
addikt
GRATULA ez aztan nem semmi
-
Cs1bu
tag
Figy boltban dolgozom, de ilyet még nem láttam NICE1!!!!!! Sztem te megérdemled a pénzed!!!JO vagy embör!!! Még mindig nem térek magamhoz!!!
Öszinte leszek akkor az az egy láb csak kis training hogy ne gyere ki a gyakorlatbol -
Cs1bu
tag
OFF egy ilyen ember??? ÁÁÁhhh kincs vagy te csak még meg kell csiszolni
amugy 1 láb törött le a procirol és ha jol tudom még nem is a közepén hanem az egyik sarkában.... (nem én voltam.... én pont emiatt vettem LGA-tna jo csak viccelek amugy INTEL FOREVA!)
Hát mibe fájna ez nekem , amugy BP-n van a proc...alternativák? -
helkis
veterán
-
Cs1bu
tag
Kéréds a következö!
Ki tudná nekem ezt megcsinálni! Knajf Barátomnak már volt iylen esete s állitolag itt PH-n talált rá embert....csak hát Knafot most nem zargatnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged