- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1bu
tag
OFF egy ilyen ember??? ÁÁÁhhh kincs vagy te csak még meg kell csiszolni
amugy 1 láb törött le a procirol és ha jol tudom még nem is a közepén hanem az egyik sarkában.... (nem én voltam.... én pont emiatt vettem LGA-t na jo csak viccelek amugy INTEL FOREVA!)
Hát mibe fájna ez nekem , amugy BP-n van a proc...alternativák?''Hol a nemtudás üdvözít, ostobaság bölcsnek lenni''
-
vedini
őstag
szép munka
amikor én vettem a tálcás prockómat méreg drágán, (a boltot nem nevezném meg), úgy kaptam meg a procimat, hogy egy kis szivacs volt rágumizva a lábakra, szerelném össze a gépet, szépen leveszem a szivacsot, és jött a megdöbbenés, vagy 3-4 tű el volt hajolva, tiszta ideg lettem, majdnem a sirógörcs kerülgetett, 1 napi utazgatás után, hajlott lábú procim van, aztán visszahajlítottam, és azóta sincs semmi gondworkworkwork...
-
_seth_
veterán
Ez tetszik 775-ösre kellene 478 láb és akkor be tudnám tenni a notimba :d
[Szerkesztve]Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Zsót112
tag
Hali Mester!
Ottan vannak még a képek?
Mer asszongja, hogy nincsenek.
Vagy én vok láma?
Nagyon kiváncsi vagyok hogy nézhet ki a dolog.
Szerk:
Na úgy csinál hülyét magából az ember, hogy nem nézi meg a dátumot.
LOL
[Szerkesztve]Addig röhögtünk a főnők viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.
-
KisBundi
őstag
Amikor megpróbáltam kivenni egy MSI K7N2 Delta ILSR alaplapból egyszerüen nem akart kijönni. Én persze a hülye fejemmel kicsit erőltettem aztán ez a két láb bánta. Amúgy egy méregdrága Weller pákával sikerült visszaforrasztanom. Talán ha nem a saját procimról lett volna szó akkor kicsit szebb lett volna. Ideges voltam mert nem nagyon lett volna új procira pénzem. (Amikor ez történt ez a proci úgy 25 E-be került újonnan.)
Ja és mégegyszer bocs hogyha beleütöttem volna az orrom az üzletedbe.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
-
7Heads Drago
veterán
Csá
Van egy amd 939 proci aminek az egyik lába egy kicsit görbe a lább vége az sorban van a többivel de a dereka egy kicsit púpos!
Hogy lehetne kiegyenesíteni?
Nem nagyon fér be a satuba a drágám...........................!!!!Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
-
Elrond
senior tag
szia!
nálam egy 775-lap lába hajlott meg,(valószínű a tulaj szerelgetett és beleejtette a sarkával a procit mert ilyet még nem láttam) visszanéztem a topikot és látom hogy
írtad van aki foglakozik ilyen cserével, tudsz adni kontaktot, mert elég drága lap volt?SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest