Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Na itthon vok mostmár, holnlap küldöm a hobby elektronikásat, hülye haver nem hozta mára, meg holnap odadom neki a 10 gigás vinyómat, h. rakjon rá játékokat! De én arról a lapról amit küldtem nem naon tok kiigazodni, pl.: Ott van az h. C1, és C2, ott nem írja, h. az micsoda, kondi, vagy esetleg Tekercs, szal el tudnád küldeni nekem az alkatrészek neveit, és h. mien kell, és mi micsoda, Tom most azt gondolod m,agadba, h. hagyjon már békén ez a hülye k****g, de naon örülnék h. ha el tudnád nekem küldeni!
Mert naon meg szeretném építeni ezt az erősítőt, h. kész lek vele osztálykirándulásig!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- 6-7 gen i5 T procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mert naon meg szeretném építeni ezt az erősítőt, h. kész lek vele osztálykirándulásig!!