- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ide kellene-e írnom, de úgy néz ki a procinkkal van gond.
Néhány napja bekrepált a gép otthon. Alig 1 órája ment a gép, épp filmet néztem, aztán egyszer csak kékhalál [arra már nem emlékszem, mit írt, de azt már többször kiadta a gép életében]. Oké. Jó, nyugi, pihent a gép egy kcisit, elindítanám, erre nem indul (monitor se kapcsol be, tehát a bios beállítások se jön elő). Néhány mp múlva egy női hang szólal meg: "System failed CPU test." S ezt addig hajtogatja, míg a gépet nem áramtalanítjuk. Alaplapunk [ASUS P4s8x] kézikönyvében erre a hibaüzenetre azt írja, nézzük meg, hogy a proci rendesen van e benne, de akármit csinálunk vele, mi sem változik.
Bátyám próbált már ezt-azt... gép elég rendesen ki lett takarítva, elvileg minden dugasz helyén van, kiszedett valami elemet is,amin a BIOS van, vagy mi [ezekhez még nem nagyon értek... khmm. szégyenszemre], s visszarakta, s mindezek ellenére se indul, ugyanaz a probléma.
Arra gondoltunk, lehet, hogy a processzor halt meg. De lehet, hogy nem, passz... Ezért is írtam ide, hátha kapok valami segítséget. Tehát jól jönne a help
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Crypto Trade
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest