- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ide kellene-e írnom, de úgy néz ki a procinkkal van gond.
Néhány napja bekrepált a gép otthon. Alig 1 órája ment a gép, épp filmet néztem, aztán egyszer csak kékhalál [arra már nem emlékszem, mit írt, de azt már többször kiadta a gép életében]. Oké. Jó, nyugi, pihent a gép egy kcisit, elindítanám, erre nem indul (monitor se kapcsol be, tehát a bios beállítások se jön elő). Néhány mp múlva egy női hang szólal meg: "System failed CPU test." S ezt addig hajtogatja, míg a gépet nem áramtalanítjuk. Alaplapunk [ASUS P4s8x] kézikönyvében erre a hibaüzenetre azt írja, nézzük meg, hogy a proci rendesen van e benne, de akármit csinálunk vele, mi sem változik.
Bátyám próbált már ezt-azt... gép elég rendesen ki lett takarítva, elvileg minden dugasz helyén van, kiszedett valami elemet is,amin a BIOS van, vagy mi [ezekhez még nem nagyon értek... khmm. szégyenszemre], s visszarakta, s mindezek ellenére se indul, ugyanaz a probléma.
Arra gondoltunk, lehet, hogy a processzor halt meg. De lehet, hogy nem, passz... Ezért is írtam ide, hátha kapok valami segítséget. Tehát jól jönne a help
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged