Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ide kellene-e írnom, de úgy néz ki a procinkkal van gond.
Néhány napja bekrepált a gép otthon. Alig 1 órája ment a gép, épp filmet néztem, aztán egyszer csak kékhalál [arra már nem emlékszem, mit írt, de azt már többször kiadta a gép életében]. Oké. Jó, nyugi, pihent a gép egy kcisit, elindítanám, erre nem indul (monitor se kapcsol be, tehát a bios beállítások se jön elő). Néhány mp múlva egy női hang szólal meg: "System failed CPU test." S ezt addig hajtogatja, míg a gépet nem áramtalanítjuk. Alaplapunk [ASUS P4s8x] kézikönyvében erre a hibaüzenetre azt írja, nézzük meg, hogy a proci rendesen van e benne, de akármit csinálunk vele, mi sem változik.
Bátyám próbált már ezt-azt... gép elég rendesen ki lett takarítva, elvileg minden dugasz helyén van, kiszedett valami elemet is,amin a BIOS van, vagy mi [ezekhez még nem nagyon értek... khmm. szégyenszemre], s visszarakta, s mindezek ellenére se indul, ugyanaz a probléma.
Arra gondoltunk, lehet, hogy a processzor halt meg. De lehet, hogy nem, passz... Ezért is írtam ide, hátha kapok valami segítséget. Tehát jól jönne a help
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- League of Legends
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest