Új hozzászólás Aktív témák

• Slayer Valor

őstag

Sziasztok!
    Nem tudom ide kellene-e írnom, de úgy néz ki a procinkkal van gond.
    Néhány napja bekrepált a gép otthon. Alig 1 órája ment a gép, épp filmet néztem, aztán egyszer csak kékhalál [arra már nem emlékszem, mit írt, de azt már többször kiadta a gép életében]. Oké. Jó, nyugi, pihent a gép egy kcisit, elindítanám, erre nem indul (monitor se kapcsol be, tehát a bios beállítások se jön elő). Néhány mp múlva egy női hang szólal meg: "System failed CPU test." S ezt addig hajtogatja, míg a gépet nem áramtalanítjuk. Alaplapunk [ASUS P4s8x] kézikönyvében erre a hibaüzenetre azt írja, nézzük meg, hogy a proci rendesen van e benne, de akármit csinálunk vele, mi sem változik.
    Bátyám próbált már ezt-azt... gép elég rendesen ki lett takarítva, elvileg minden dugasz helyén van, kiszedett valami elemet is,amin a BIOS van, vagy mi [ezekhez még nem nagyon értek... khmm. szégyenszemre], s visszarakta, s mindezek ellenére se indul, ugyanaz a probléma.
    Arra gondoltunk, lehet, hogy a processzor halt meg. De lehet, hogy nem, passz... Ezért is írtam ide, hátha kapok valami segítséget. Tehát jól jönne a help :(

[Ehm... ilyen.]

Új hozzászólás Aktív témák