Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Én most emelni fogom a segítségkérők táborát. Probléma a következő.:
Vettem a minap egy Intel Core2Duo E8400-as processzort, de mivel az én ASUS P5B-m nem támogatja, addig odaadtam havernak had használja. Neki P5K Premium alaplapja van, amibe mikor beraktuk CPU error hibát ír ki. Tovább lehet nyomni F1-el, de valamiért kiírja. Hallottam hogy a P5K alaplapok csak részben vagy mi, támogatják a 45nm-es procikat. Lehet hogy BIOS frissítés kéne neki?
[U]Ez lenne az első probléma!
[/U]
Ezután elhoztam haza az ő E6750-es prociját, mert ezt még felismeri állítólag az én P5B-m. Igen ám, de miután betettem, és elindítottam engem is hasonló hiba fogadott. Bementem a BIOSba, és valamiért csak 533FSB-t ismer fel, pedig mellette egy 1066-os Corsair Dominator domborít. Nekem is BIOS frissítés kéne, vagy valami más a baj amit nem vettem észre?
[B]
Segítsetek plíz!
[/B]
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horizon: Zero Dawn
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest