Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDMI topic
- Memóriakártya topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Én most emelni fogom a segítségkérők táborát. Probléma a következő.:
Vettem a minap egy Intel Core2Duo E8400-as processzort, de mivel az én ASUS P5B-m nem támogatja, addig odaadtam havernak had használja. Neki P5K Premium alaplapja van, amibe mikor beraktuk CPU error hibát ír ki. Tovább lehet nyomni F1-el, de valamiért kiírja. Hallottam hogy a P5K alaplapok csak részben vagy mi, támogatják a 45nm-es procikat. Lehet hogy BIOS frissítés kéne neki?
[U]Ez lenne az első probléma!
[/U]
Ezután elhoztam haza az ő E6750-es prociját, mert ezt még felismeri állítólag az én P5B-m. Igen ám, de miután betettem, és elindítottam engem is hasonló hiba fogadott. Bementem a BIOSba, és valamiért csak 533FSB-t ismer fel, pedig mellette egy 1066-os Corsair Dominator domborít. Nekem is BIOS frissítés kéne, vagy valami más a baj amit nem vettem észre?

[B]
Segítsetek plíz!
[/B]
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- OTP Bank topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest