Új hozzászólás Aktív témák

• mr_ricsi

veterán

válasz Atti24 #698 üzenetére

''A vezérlosín az adatsín és a címsín mellett van, ezen jut el az órajel mindenhová''
    Aha! De szerintem nem külön sinek ezek, hanem a system busznak a részei a Control(Vezérlő), az Address(Cím) és a Data(Adat) vezetékek.

''Az AMD NortBridgenek hívja, az Intel MCH-nak.''
    Akkor ezt neked így kellene következetesen alkalmaznod a dolgozatodban is. (És az elején megmagyarázni a hogy az NB-SB, ill. az MCH-ICH mit jelent, az is legalább 2 mondat ill. 4 sor.)

''Miért van az hogy a PCWORLD-osok állítják hogy:''
    Azért, mert ezeket az Intel nem használja, így nincs mihez igazodni.
    Az alaplapgyártóknál pedig az ismertetőket a marketingesek írják, és ott a minél nagyobb szám a lényeg.
    (A neten rákerestem, és a legkomolyabb név, aki a PSB-t használja, az Asus.)
    Írd le a szakdoliban, hogy az FSB arra az időre vezethető vissza, amikor még a processzor és a memória azonos órajelet használt. Azóta az Intel nem használja, az újságíróknál és a gyártóknál nagy a kavalkád az értelmezése körül, ezért Te sem fogod a dolgozatban alkalmazni, hanem helyette az Intel terminusait. (újabb 5 sor.)

''Mibol tanuljon az ember ha nem az ujságokból''
    Netről! (Intel és AMD honlapjai, és a különféle szabványok leírásai, a ''data sheet''-ek, stb.)

''Miert van ez a keveredes, miert nincs szabvnyositva, keverik az egeszet''
    Nem, minket vásárlókat kevernek meg vele. (Ha szabványos lenne, nem lehetne nagyobb számokat odaírni.)

''már nem kell tudni semmit a diplomairáshoz''
    Csak utána Te is olyan hülye diplomás leszel, mint akiket itt szapulsz fél oldalon keresztül.

Új hozzászólás Aktív témák