Hirdetés
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Projektor topic
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
De kellett is amximumokhoz....
Nekem is van egy ilyenem valahol
A rajzát még talán hamarabb megtom találni..
Amúgy nem egy vészes így utólag... ÍEWlőszőr én is pislákoltam,de észre lehet venni az egyszerűséget...
Asszem úgy indul,hogy amerről akarod hangosítani a rendszert,azon oldali lábakat kell a közösbe bekötni...
Azt a középsőket és a másik szélsőket a 100nanós kondin keresztül visszajuttatni a panelre,de arra így hírtelen hajnalban nem emlékszem,hogy volt-e ott közösítés vagy külön ment le az a nyolc láb
Asszem én 100KA-s potikat vettem belem,mert jobbnak bizonyultak az ajánlott 50KA-osoknál...
Ja és arra készülj,hogy a loundness gomb csak akkor üzemel,ha még max a feléig van csak feltolva a basszus,mert az mindössze annyit csinál,hogy a basszusnak megfelelő potit zárja majdnem rövidre.....
A balansz potiját érdemes megmérni multiméterrel,hogy pontosan középen legyen,mert az kifejezetten jól belőtték az ic-ben... (1524)
A hangerő az meg legyen középen és nagyon gyenge jellel kezdjél,mert sajna valamiért némelyik egységcsomagbam valamit átépítenek a szakik és egyik hangosabb,a másik meg hallkabb az elején,azt hírtelen nemtod,hogy mi van
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest