- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #633 üzenetére
De kellett is amximumokhoz....
Nekem is van egy ilyenem valahol
A rajzát még talán hamarabb megtom találni..
Amúgy nem egy vészes így utólag... ÍEWlőszőr én is pislákoltam,de észre lehet venni az egyszerűséget...
Asszem úgy indul,hogy amerről akarod hangosítani a rendszert,azon oldali lábakat kell a közösbe bekötni...
Azt a középsőket és a másik szélsőket a 100nanós kondin keresztül visszajuttatni a panelre,de arra így hírtelen hajnalban nem emlékszem,hogy volt-e ott közösítés vagy külön ment le az a nyolc láb
Asszem én 100KA-s potikat vettem belem,mert jobbnak bizonyultak az ajánlott 50KA-osoknál...
Ja és arra készülj,hogy a loundness gomb csak akkor üzemel,ha még max a feléig van csak feltolva a basszus,mert az mindössze annyit csinál,hogy a basszusnak megfelelő potit zárja majdnem rövidre.....
A balansz potiját érdemes megmérni multiméterrel,hogy pontosan középen legyen,mert az kifejezetten jól belőtték az ic-ben... (1524)
A hangerő az meg legyen középen és nagyon gyenge jellel kezdjél,mert sajna valamiért némelyik egységcsomagbam valamit átépítenek a szakik és egyik hangosabb,a másik meg hallkabb az elején,azt hírtelen nemtod,hogy mi van
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest