Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Annó én is mentő ötletként vettem meg az első fisher-emet. Azt arra vettem,hogy az utolsó osztály kirándulás király legyen...
Egy osztálytársam hozoztt hangfalat én meg erősítőt,a másik meg mp3-at lejátszóval.... Azt ment a buli
Láttam a képet. Mail ment!
HY:a mailom egyből megtelt
Ha ekkorka képet küldesz,akkor a djyuri@sgmail.hu-ra küldjed THX
Az 5.5K tárolva
Mehetek este felé is,de akkor csak hozzád megyek,mert akkor már minden zárva lesz....Végülis ahova akarok menni,azt fel tudom hívni is

Én is néha kevesebbet mondok,mint amibe kerül a cumó... Amúgy és általános suli 3.-ik osztálya óta mindent én vettem meg a suliban,amiket kitaláltak a tanárok,hogy pl.: kell 1200Ft osztálypénz,hogy nők napjára kapjanak virágot a tanárok,meg ilyesmi....(vagy új diák,ellenőrző könyv,füzetek,...
Amik meg ilyen 10K nagyságrendűek voltak,azt persze lenyögtem otthon azt ők csengették,de kicsi dolgokkal nem vacilláltam..HY pedig összegre többe jöttek ki a kicsi dolgok,de legalább nem egyszerre voltak...
HY: Mostanában ugye vettem ramot meg vga-t és ugye utánvételes cumóként,azt jött ki a papír és anyámék meg nem akarták átvenni,mert mit veszek és 28800-ért a gépbe? Csak ők nem értik még meg,hogy egy normális vga az már 80-120k-ba kerül
,de engem nem izgat a hűlyeségük... Én pl.: nem bíztos,hogy megvenném 80K-ért a fodrász ollót a faterom helyáébe,de ha én is fodrász lennék,akkor nbyilván én is megvenném...
Meg anyám helyébe a nerc bundát
Én inkább zenét vennék a kocsimba belőle....
Ezt az új nyák készítést még nerm hallottam...

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-10700
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,de engem nem izgat a hűlyeségük... Én pl.: nem bíztos,hogy megvenném 80K-ért a fodrász ollót a faterom helyáébe,de ha én is fodrász lennék,akkor nbyilván én is megvenném...