- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #427 üzenetére
Asszem ezt már több tokpikban is kitárgyaltam.
Mindegy: Az alaplapomban volt annó egy kis szikrám a csavarhúzómmal. Azóta nincse cd-romos bootolásom bioszból,hanem csak bioszon kívüli lehetőségem van erre (esc gombal jön nekem elő). Plusz emellet elkezdte zabálni az elemeket. A legdrágább duracell elemet megette egy nap alatt. Annó vettem 100 elemet darabra 55 forintért a kínai piacon,de azokkal is csak egy jó hónapig bírtam.
Azt elhatároztam (kénytelen voltam) hogy szétszedek egy gombelemet és kiürítem a belsejét,majd ráforraszok egy külsö áramforrást és visszateszem az elemtaróba és majd arról járatom. Nos mivel tartottam attól,hogy a hálózati dolgoknál lehet gubanc is,ezért úgy döntöttem,hogy egy motor akksiról fogom járatni és ajd minden héte,kéthéten feltöltöm. Na igen...ez nem jött be. A vadi új akksit is 4-5 naponta kellett tölten,mert teljesen lehúzta.
Gondoltam van valami zárlat vagy hibás alkatsrész abban amit csináltam. Hát le is cseréltem az összeset (8 darab alkatrész =300ft). De ezután is lehúzta. Nos akkor mérjünk rá műszerrel....kb 100-200mA között fogyaszt rendszer
Lekötöttem a ledet,de csak 20-25 mA-t nyertem.
Most már eljutottam addig,hogy csináltattam egy f@sza trafót és szereztem hozzá egy 6,5V 650.000mikrós kondit. Na ennél előbb ég el az összes vezeték a házban,minthogy a bioszom 7V-nál többet kapjon. Meg agyon fogo bíztosítékozni.
Teszek bele vagy 10db 300mA-eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged