Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
No problem. Ma jön egy kis segítség (ha a haverom nem felejtette el bevinni a gépre) és feltesezm. Az alkatrészekhez meg odaírom,hogy mik és mekkorák,de az valszeg csak holnapra vagy egyel utánra lesz meg.
De amúgy ahol ''C''-van az kondi.
Most a lap nincs nálam,de a leglényegesebbeket leírom pontosan.
Képzeld vazzeg. )-ért csinálnak tetszőleges trafót,ami 250W-ot nyom ki magából. Szerintem még ez jó ár,főleg,ha azt vesszük,hogy vadi új.
Én most csináltattam 6-ért egy 112W-osat,amire rakattam kimenő ágnak egyszer 100W-nyi 230V-ot a pumpáimnak és egyszer 6,2V-ot a bioszomnak. Talán ha így nyomon a biosznak a naftát egy agyonbíztosított áramkörön keresztül,akkor néha megkímél a gépem a marhaságaitól
Teszek főbíztosításként egy több mint fél farad-os kondit rá,hogy előbb robbanjon szét a villanyóra,minthogy a bioszom túláramot kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest