- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #418 üzenetére
No problem. Ma jön egy kis segítség (ha a haverom nem felejtette el bevinni a gépre) és feltesezm. Az alkatrészekhez meg odaírom,hogy mik és mekkorák,de az valszeg csak holnapra vagy egyel utánra lesz meg.
De amúgy ahol ''C''-van az kondi.
Most a lap nincs nálam,de a leglényegesebbeket leírom pontosan.
Képzeld vazzeg. )-ért csinálnak tetszőleges trafót,ami 250W-ot nyom ki magából. Szerintem még ez jó ár,főleg,ha azt vesszük,hogy vadi új.
Én most csináltattam 6-ért egy 112W-osat,amire rakattam kimenő ágnak egyszer 100W-nyi 230V-ot a pumpáimnak és egyszer 6,2V-ot a bioszomnak. Talán ha így nyomon a biosznak a naftát egy agyonbíztosított áramkörön keresztül,akkor néha megkímél a gépem a marhaságaitól
Teszek főbíztosításként egy több mint fél farad-os kondit rá,hogy előbb robbanjon szét a villanyóra,minthogy a bioszom túláramot kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest