Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Telepítettem, de az kell is, hogy fel legyen telepítve, mivel ha nincs, akkor nem látja a SATA winyómat. Via Service Pack 4.5,Sata Driver meg ilyesmi. De ezek eddig is fel voltak telepítve és tökre flott volt minden.
Amúgy általában Daemon Tools és Alcohol 120%, Any DVD, Clone CD és Clone DVD, DVD Shrink, a fő progik amiket használok. De mint azt írtam megpróbáltam úgy is, hogy nem telepítek fel semmi ilyesmit csak a szűz XP és a szükséges progik amik tényleg kellenek. Se frissítéseket se semmi mást. De nem jó.
Jumperek, kábelek tutira rendben. Mindent felismer, mindent olvas csak nem tudok lemezt írni. Max újraírható lemezt törölni, de írni már nem tudok rá... Pl. ott van az Easy CD-DA Extractor 10.1-es progi, amivel régebben rengeteg lemezt rippeltem, de még ez a progi sem látja az írókat. Biosban is feltúrtam mindent, és mindent lát minden jól van bekötve. Azt is megpróbáltam, hogy az UTP kábelt is kihúztam a gépből, nehogy megpróbáljon valami progi kapcsolatot létesíteni a nettel. Mondjuk valami nem oda illő kis kíváncsi kémrobotocska.
Vista alatt tökéletesen működik minden. Szóval érthetetlen. Viszont egyszer a Nero 9 kiírta, hogy töltsek le jogosultságot...
Itt vajon mire gondolt?
De ingyenes író programokkal sem volt jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest