- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Igen, spectral response-t néztem, az rb csúcs értékek kicsivel szűkebb tartományban mozognak. A vörös csúcs közelebb került a 630nm-hez, (a tavalyi panelek 610 nm körül mozogtak). De spectrogram-on is látszik, hogy a vörös kicsit kitolódott Rec.2020 színtéren.
Van már fent macro fotó a G1-ről, a pixelstruktúrája szerintem egyezik a tavalyi CX/GX szériával, ebből messzemenő következtetéseket nem vonnék le.
Amit Vincent kicsit eltolhatott, az új zöld stack-kel kapcsolatos, erről semmi megerősítést eddig nem találtam. Viszont 2 interjú amit idén láttam az LG-től hangsúlyozta, hogy a vörös összetevőn módosítottak, valamint javítottak a kéken.
Visszakeresve az általad emlegetett blog-ot is frissítették. Ezt D-Nice is megerősítette azóta avsforum-on, ha nem haragszol ezt nem keresem vissza, több száz oldalas a fórum.Jut eszembe, jövőhét csütörtökön mutatja be a Panasonic az új oled szériákat. Korábban azt nyilatkozták ők is az új panelt fogják használni, emellett teljesen megújul a JZ2000 széria. Beleértve a passzívhűtést és a képfeldolgozó processzort is. Kíváncsian várjuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest