Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Rakjátok át a wifi csatornát 20mhz-ről 40-re.
-
[w]
őstag
válasz
sevadevil7 #396 üzenetére
csak az nem megoldás a problémára, hanem generál egy újabbat...
(folyamatos wifi -> gyorsabb akksi merülés)
-
patow
senior tag
válasz
sevadevil7 #390 üzenetére
Nekem hasonló problémával van gondom, amikor alvó módol visszakapcsolom nem találja a wi-fit Ki és be kel kapcsolnom a wi-fit akkor újra jó Nagyon bosszantó
-
Magnat
veterán
válasz
sevadevil7 #393 üzenetére
Próbáld ki más wififel/kodolással/csatornán, mert ha a szerviz wifijén nem csinálja, akkor csak potyára adtad be. Ha mindenhogy csinálja, sztem szerviz.
-
Magnat
veterán
válasz
sevadevil7 #390 üzenetére
Új kora óta csinálja? Több wifivel is tesztelted?
-
sevadevil7
csendes tag
Kb 1 hetes gép eldobálja folyamatosan a wifi jelet.
Youtube-ról nem tudok róla nézni kb semmit mert 3-4-5 X percenként megszakad a vezeték nélküli kapcsolat, és csak ki-be kapcsolásra jön vissza.
Volt valakinél hasonló hiba? Hibás készüléket garanciálisan cseréltessem vagy várjak esetleges OTA frissítésre, hátha megjavul. 4.0.4 van rajta? -
JoeYi
őstag
egy tapasztalat: ha egy programot nem enged letölteni a Google play a tabletra, de mondjuk egy telefonodra igen, akkor telepítsd a telefonodra, az Astro file managerrel mentsd le a telepítet programot, másold át a tabletra és telepítsd
Nekem így sikerült felrakni a pro duo-ra a tunein radio-t
-
Mezcal
addikt
válasz
korcsillio #384 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel a programmal, hogy átrakja a memkarira az adatokat, de a program nem ismeri fel azt a a helyet. Pl a Dead Trigger játékot is át tettem, aztán újra le akarta tölteni az adatokat. Neked hogy sikerűl?
-
rokarudi
aktív tag
Akit érdekel: egy csomó Gameloft játék (pl. NOVA 2-3, Dark knight, Gangstar...) 1 dollár a Play-en. Boldog Karácsonyt!
-
Gabor12
tag
Végül Nexus 7 (16 GB) mellett döntöttem. Egyelőre tökéletes választás, hiba mentes. Igaz nincs SD kártya, de van OTG, korlátlan méretű diszk köthető hozzá, ha van táp. Már Android 4.2.1 van rajta (OTA) és minden frissítést megkap, ami komoly előny, mert az Android gyorsan tökéletesedik, az újabb verziók sokkal jobbak a korábbiaknál.
-
Mezcal
addikt
El lehet valahogy tüntetni az alső sávot, ahol a visszalépés gomb van, az óra stb? Mert eltolja a képet filmnézés és játék közben.
-
Hawk1979
őstag
Éljen Május 1.
-
Nyigu
csendes tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
-
korcsillio
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!
-
wenlon
csendes tag
Iyen problémák miatt vettem majdnem Concorde Playt mert annak külön töltő aljzata van de, az érzéketlen wifi gondjai elrettentettek. Most, hogy használom ezt örülök a hetességének is mert jól kézre esik.
-
Xutor
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap kaptam egy Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo-t. Viszot a giroszkóp valamiért nem pontos. 90 fok helyet 84 fokot mutat az XClinometer. Így döntögetős játékokban elég íritáló. Az lenne a kérdésem hogy lehet e valahogy kalibrálni a giroszkóp-ot? Rootolva van. Buckup nem segít. Válaszokat előre is köszönöm.
-
wenlon
csendes tag
Köszi mindkét választ!
-
wenlon
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem két pro duo tabletet nekem és a kollégámnak. Próbáltam mind a kettővel 2.5 500 Gb-os hdd-t. Az egyik tudta olvasni a hdd tartalom jegyzékét de filmet már nem tudott betölteni, a másik eddig sem jutott el. Arra gondoltam, hogy az akksi kevés ahhoz hogy a hdd-t is meghajtsa. Hogyan lehetne külső vinyót használni? -
pacsiz
csendes tag
Üdv!
A napokban vettem egy Prime Duo-t, minden nagyszerűen működik, kivéve a g szenzort, a finom mozgásokat rosszul követi le (ha az egyik irányba lassan elkezdem fogatni, egy ideig semmi nem történik, majd hirtelen ugrik egyet, ha pedig vissza, egy pontig megy, majd hirtelen ugrik vízszintbe, és ez mindegyik tengelyre igaz). Kérdés, hogy ez másnak is ilyen, ennyit tud, lehet-e valahogy kalibrálni, vagy ez így nem jó és javíttatni kéne?
Köszi előre is
-
Hawk1979
őstag
Ahhoz hogy a pc lássa a táblát root kell? Mert alapból csak tölti, ha usb-vel összekötöm őket.
-
XeeN
senior tag
-
XeeN
senior tag
Pro Duo helyett Prime Duo-val tértünk haza a pécsi Laptopszalonból, mert bár a honlapjuk szerint azonnal átvehető a készülék (még most is) félre van téve valakinek... Amikor mindezt szóvá tettem, még nekik nem tetszett. Ha tudom, hogy nem kapjuk meg a kiszemelt készüléket, nem biztos, hogy autókázunk 120 km-t.
-
[w]
őstag
ilyen tok kellene nekem, találkoztatok már rávalóra?
-
gabor76
csendes tag
Akkor ezek szerint az enyém sem hibátlan, mert akár hogy nyomom csak kikapcsol egy idő után rákérdezés nélkül. Nem tudom milyen memóriakártyára, gondolsz, gondoltok, mer most újrafuttatva, hogy tuti nincs benne micro sd. Így 2 ponttal tényleg kevesebb az összesített pontszámra. Magnat nál is látszik sd kártya de én elhiszem hogy belső sd re van ahogy nekem is. Ez az első tabletem nézzétek el ha valamit nem értek.
-
gabor76
csendes tag
-
JoeYi
őstag
-
polgi803
őstag
Bocs srácok,de lenne egy kicsit off kérdésem...a feleségem szeretne a fészbuksin jáccani a Sims Social-al,de nem tölti be a gamét...tudnátok segíteni,hogy mit hogyan kéne, hogy működjön?
-
XeeN
senior tag
Ezekre az infókra céloztam amikor azt írtam, hogy a száraz adatokkal tisztában vagyok. Ezek szerint a teszt programok nem mérvadóak, bár az ember fia úgy gondolná, legalább a benchmarkok programozói ki akarják hozni a készülékekből a maximumot. A Mali 400 már nem mai darab, hogy ne használják ki mind a 4 magot.
-
Mezcal
addikt
Utána néztem, hogy miért lehet erősebb a Prime a tesztekben.
A kétmagos GPU 400 Mhz-en ketyeg és 44 millió sokszöget tud, de kevesebb Pixelt. Az egy vagy kétmagra írt alkalmazásokban erősebb a Pro-nál a magasabbb órajel miatt. A Pro 4 magosa a tesztekben gyengébb, de a 3D játékokban erősebb, ott jön ki igazán a különbség.
AML8726-MX: dual Mali-400MP@400MHz… 44 MTri/s, 800MP/s
Rockchip RK3066: quad Mali-400MP@266MHz … 30MTri/s, 1066MP/s -
XeeN
senior tag
Tehát a tesztek(!) alapján a gyengébb az erősebb. Érdekes. Mivel a hdmi nem létszükséglet, valamint a prime-ban 16GB a tárhely, lehet, hogy jobban járunk vele, mint a Pro Duo-val. Köszönöm a teszteket!
-
Mezcal
addikt
-
polgi803
őstag
Akkor majd mindenképp fel kell raknom, ha betellik a memo?! És amíg nincs SD-m? Addig azért le tudok szedni pár alkalmazást? Vagy mire jó a 4 giga alapból? Nem értem...film,meg kép,meg ilyesmi tárolásra kizárólag? És,ha fontosabb alkalmazás kell,de betellik akkor azért kell a Root,hogy azután az SD-re tudja pakolni azután?! ...vagy...rossz az értelmezésem?
-
Mezcal
addikt
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Ma hozták meg a gépezetem és pláne még életemben nem volt tabletem és még android progit sem láttam azelőtt tüzetesebben...Szóval ennek a Root-os okosságnak mi a teljes haszna? Azon kívül,hogy a jövőben az SD kártyára lehet a progikat telepíteni?Mert amúgy mindent a meghatározott belsőre rak és ha az elfogy, akkor cigi van...és ezen kívül van értelme? Csak kérdem,mert nem értek hozzá...
-
XeeN
senior tag
Legyen szíves valaki futtatni egy Antutut a Pro Duo-ról, ehhez hasonlóan! Köszönöm!
-
Mezcal
addikt
Nálam 2 óra alatt feltölti az akksit. 4 órát vígan kibír netezéssel és multimédiás feladatokkal.
-
gabor76
csendes tag
Tegnap este megjött nekem is, nagyon jó. Én meg töltöttem YouTube-ra pár videót. Sajna képminőségbe jobbat nem tudtam. http://www.youtube.com/watch?v=fjRcUwkTQUc
-
JoeYi
őstag
-
johannesz
csendes tag
Sziasztok
Valamiket nem értünk haverral:
az android system app ezt mutatja:
- belső memória: 2 GB
- SD kártya: 4 GB
- RAM: 888MBSzóval nem értem a 8 GB flash-t és az 1GB RAM-ot. Hol vannak az ígért GB-ok?
A google play-ről letöltött Brothers In Arms 2 free plus+ nevű játék app nem indult, és azt írta ki, hogy a készülék nem kompatibilis a játékkal.
Eddig nem csipázzuk a cuccot...
Nem is tudjuk, hogy megy-e rajta komolyabb játék.Véleményetek ezekről?
Üdvözlettel és köszönettel,
2 függő -
Mezcal
addikt
válasz
korcsillio #299 üzenetére
Kipróbálom. Az APP2sd fent van, de az sem az sd-re pakolja át.
-
jarlax
tag
válasz
#25276416 #297 üzenetére
Szia!
A WiFi erősségét és stabilitását, a kijelzőn van-e pixelhiba, csatlakozók működnek-e (USB, jack, HDMi), van-e valamilyen összeszerelési hiba, hangszóró megfelelően szól (nem recseg vagy ilyesmi). Nagyjából ennyi jut eszembe, de ha visszaolvasol, pár hibát írtak már a többiek is. Szerencsére nekem és pár ismerősömnek semmi probléma nem volt vele eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest