Hirdetés
- RAM topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Nézd, ide azok járnak, aki Pro Duo-t vettek, és azért vettek azt, mert jelenleg a legjobb vétel ár/érték arány 2 év garanciával. Magasról teszek a Nexusura, mint mondtam, nekem nem ér annyit, amennyivel többe kerül, főleg úgy, hogy van egy Pro 7-em.
Kíváncsi leszek arra 44ezerre...
Meg -hdmi, -microsd- ami nálam eleve kizáró ok. Az, hogy valamivel nagyobb felbontású a kijelzője, hát adok neked egy ezrest, ha a két kijelző közül megmondod, melyiknek nagyobb a felbontása, mert én a minap néztem a Media Marktban a Nexus 7-et, video stb és arra jutottam, semmivel nem gyengébb a Pro Duo, ami a felhasználást illeti. -
Magnat
veterán
Nem, az a probléma, h te -ráadásul több alkalommal - gyakorlatilag reklámozod itt a Nexus 7-et vagy ha úgy tetszik, agitálsz másokat a megvásárlására. Azt tudom elképzelni, h vagy Nexus 7 eladásokban vagy érdekelt, vagy így próbálsz másoktól megerősítést várni, h megérte érte kiadni a plusz pénzt. Nem hiszem, h annyira nehéz lenne megérteni, h aki Prestigiot vett, az vagy nem tudott vagy nem akart többet áldozni tabletre mint amennyibe kerül, de legalábbis a dupláját biztosan nem (és pechjére USÁ-ban sincs ismerőse).
Hidd el, h ha pl a Chevrolet Cruze topikba járkálnál be csak azért, h a fórumozókat arról biztosítsd, h mennyivel jobban jártak volna egy kb dupla annyiba kerülő 3-as BMW-vel és tennéd ezt úgy, h mindig felsorold a BW pár paraméterét amiben jobb a Chevroletnél, már ők is elunták volna... -
Magnat
veterán
Nem flamelni akarok v ilyesmi, de emlékeim szerint ezt a kört már megfutottad ebben a topikban egyszer és akkor többen is felhívtuk a figyelmedet, h jó gép a Nexus7, csak az ára éppen több mint a duplája a Pro Duoénak... mégha a Galaxy Tab 2 topicban hintenéd az igét, azt vhol megérteném, de ezt kevésbé, főleg másodszorra

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az üzletben is be tudsz tenni hibás példányt a kosaradba.