- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
Es megint a kioktatas... "majd megtanulod..." -azert ne tevesszen meg a rangom!
Te reagaltal egy hsz-emre ami szamomra nem volt "kielegito" (itt az idezojel egy ujabb sertodes elkerulese vegett) mivel azt amit irtal elotted mar paran leirtak. Igy jogosnak tartottam a zarojeles megjegyzest amit te "fikazasnak" vettel. (Hogy ne kelljen ismetelnem magam illetve masokat, es ujra leirnom) Ha az elotte levo hsz-emet is elolvastad es a tobbieket is ezeket lathatod! ugy gondolom nem volt serto, szandekos meg semmikepp (akkor maskepp fogalmaztam volna) sot meg egy hangulatjel is bekerult a hsz vegere ha jol latom.
Ezeket gondolom figyelembe vetted, hisz ostag vagy...Ha valakit sert az alabbi par off akkor egy modit kernek torolje aztokat!
Thx
-
Chaser
legenda
Ez engem is érdekelne
Oldalukon 1 szerviz van feltüntetve, de az nincs ott hogy bárki menne a cuccért, pláne nem hogy 1 hét sikertelen javítás után cserélik.
Forgalmazó partner is csak 3 van, edigi, laptopszalon, ipon. Amit mondjuk nem egészen értek mért van így.szerk: Hát pöröghetnének, már egy jó ideje kinn van a gép ha nem is itt, addig nem veszem meg amíg nincs 4.1
-
rokarudi
aktív tag
Az akkumulátort szerintem legjobban a BetterBatteryStats programmal lehet figyelni. Kírja, hogy mennyi ideig volt bekapcsolva a wifi, a kijelző, mennyi ideig volt deep sleep-ben, ilyesmi. Root kell hozzá. Ha jól emlékszem már belinkeltem a fórumba egyszer. Ja és sikerült megoldani a védőfóliát is. Rendeltem az Ebayről 9,7-es kijelzőhöz valót és körbevágtam
Amiket 7 coloshoz árultak, azok csak a kijelzőt védték, a kávát nem.
-
Mezcal
addikt
Nekem mért már 7700-at is. Van egy 8300 és az a max nálam. 3D grafikát nézve meg egyenesen alázza. Ez annál is furcsább, mert abban low Mali gpu van, míg a Pro-ban egy 4 magos.
Teljesítményben 100% hogy nem nyomja le, de ezért mondom, hogy a tesztek az kb ennyire vehetők komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest