- HTPC (házimozi PC) topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Philips LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoubleD
aktív tag
válasz
tomeeeboy #190 üzenetére
Ez a link még mindig működik, és nekem megoldotta a "befagyott kezdőképernyő" problémát. Sőt: mintha az AML_Flash nand törlő lépésre nem is lett volna szükség.
Win10 64bit alatt nekem úgy tűnt, fel sem akarja ismerni a tabletet (a windows nem talál meghajtót az "m3 chip"-hez; ami gondolom a 3870c_duo USB vezérlője lehet).Szóval az a lépés csak simán kimaradt, futtattam az SD kártyáról az AML szkriptet, majd flash-seltem a romot, és kaptam egy 4.1.1-es tabletet.
Mielőtt felmentem volna vele a netre, letiltottam a ballasztot, csak utána ment a Google Play és a többi app frissítése.
Ja, egyébként kb. 3 év pihentetés után vettem elő újra, és 2 hetet egész szépen ment, mielőtt a fenti ügy miatt újra nem kellett húzni. Remélem, innentől rendben lesz.
-
VIPowER
őstag
Akinek esetleg PMP5870C típusú tablet van, az minél előbb tegye fel rá ezt a romot : [link]. Álomgépet varázsol belőle.
-
kismokesz
tag
hello segitség kellene rom kellene meg flashelő progi.
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #188 üzenetére
Még mindig a polcon pihen a tabletem....Senki nem tud segítséget?
-
tomeeeboy
csendes tag
Sziasztok!
Töltsétek le az alábbi linken lévő tömörített fájlt. Ez egy frissítés a tab-ra. Nekem, mióta fent van nem írogatja ki a leálló alkalmazásokat.
Le van írva benne a frissítés menete is.https://yadi.sk/d/kNCev_tlGPjSv
Futtassatok le minden Wipe-ot.
Kitömörítve másoljátok egy Fat32-re formázott memóriakártyára. Indítsátok a TAB-ot POWER + VOLUME+ gombokkal a Recowery-t ott pedig Apply update from EXT-ba indítsátok az Update.zip-et. Pár perc frissítés után újra indítható a tab és elvileg jónak kellene lennie.Egy próbát megér mindenkinek.
-
minek?:S
őstag
Srácok! Lenne egy kis problémám.
Kaptam egy ilyen gépet, miszerint hibás, nem tudtam vele semmit csinálni, mert folyamatosan kiírta, hogy az indító alkalmazás leállt. Nyomtam rá egy factory resetet, működött, feltelepítettem rá a programokat, amik kellettek az illetőnek, visszaadtam, majd másnap kapom vissza, hogy megint rossz, most menüben tudok bóklászni, de semmit nem indít el és most azt írja ki, hogy com.google.process.gapps folyamat leállt. Erre is nyomhatok egy resetet, de félek, hogy ugyan úgy ki fogja írni, valami ötletetek van srácok? Garancia nincs rá, ha jól tudom.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a gyári visszaállítást a 42. hsz. alapján viszont nem sikerült.Kezdőképernyőnél leáll a TAB.
Valaki tud esetleg segíteni a dokumentumos megoldásban?Nagyon megköszönném!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ma reggel úgy ébredt a PMP3870C duo-m, hogy tégla.
A DOKSI alapján próbálom újraéleszteni, de sajnos nem akar bekapcsolni a felmásolt SD kártyával. VOL- power gombbal semmi, Vol+power komboval egyszer bekapcsolt az AML MX kezdőképernyővel, aztán kikapcsolt, és most már a töltést sem jelzi. Nem látja a AML sem.
Próbáltam SD kártyával, nélküle, PC-re dugva, és magában, vol+, és VOL-, és ezek valamennyi permutációja. Eredmény 0.
Van valami ötletetek, hogy mit kellene csinálni?
Köszönöm! -
westz
tag
Sziasztok! Nekem a Prestigio multipad PMP5580C DUO tabletem csinálja ugyanezt, az elején logo-nál megáll. A gyerek kikapcsolta, feltettük tölteni, másnap már nem indult el. Az enyémhez nem találtam használható fórumot, tudtok esetleg segíteni? Power gomb + hangerő fel nem javít rajta, ugyanúgy áll a logo-nál.
-
golyós
addikt
Nekem is teljesen meghalt megint.Minden egyes bekapcsolásnál újra be kell állítani elölről a tabletet.
Olyan mintha minden indításnál resetelne.
Soha a büdös életbe többé nem veszek Prestigio terméket!!!
4x menne szervízbe. -
keozoltan
újonc
Hali Mindenkinek!
A kölyök (13 éves) úgy gondolta rootolja a Prestigio PMP5770d-s tabletjét. Nem sikerült!
Most van egy használhatatlan firmware nélküli tábla gépünk. Kérnék segítséget, hogyan éleszthetném fel?
(már nem garanciás)Hard resettel nem indul. Sd kártyáról nem indul a firmware upgrade.
A PC-n keresztül nem működik, mert vagy az eszközt nem látják a programok, vagy az upgradehez .img kiterjesztésű fájlt kér. -
törölt tag
válasz
SzaBIKA84 #174 üzenetére
Hello!
Igen próbáltam az XML fájlok bemásolásával is de eddig eredménytelenül !
Esetleg valami ötleted ha volna még kipróbálnám mielőtt hardveres megoldást keresnék ( alaplap csere )
Valakinek nem volna véletlenül egy ép és hibátlan PMP 3970B alkaplap . Akár csere vagy kp ban is érdekelne -
törölt tag
Hello!
Igen Örvendetes a hír hogy ,sokan képesek feltámasztani tetszhalott állapotú tabletüket !
Sajnos nekem MINDEN erőfeszítésem ellenére sem sikerült eddig.PMP3970B tabletről van szó
Szerintem mindent a leírtak alapján csinálok és 4 ill 15 % fölé sehogy sem tudok jutni.
Frissen telepített rendszer--Angol nyelvű rendszer--Laptop-- eddig semmi eredményt nem hozott.
Pedig hasonló állapotban lévő Ainol Tabletek már ébredtek fel kezem alatt --EZ makacs
Esetleg valaki --valami ötletet ha volna szíves adni örömmel-KÖSZÖNETTEL venném -
esox
senior tag
-
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv ismét!
Én is elakadtam az AMLogic Burning Tool-nál.
Aztán csend. Semmi nem történik.
Az baj, ha Windows 10-em van? Az USB Burning Tool-ból a linkelt van telepítve.Amúgy a tab semeddig sem jut a Boot-tal, mert hiába kapcsolom be, a kép fekete marad.
Bármi tipp, ami segíthet?P.S.: a config_progress.xml-t kézzel töltöttem be (import) mert hiányolta. Anélkül semmit nem volt hajlandó csinálni.
__________________________________________________________________________________________UPDATE #1: Sikerült! A baj az volt, hogy nem a config_progress.xml-t kell importálni, hanem a config_progress_reset.xml-t! Utána tovább ment a művelet! Köszönöm!!!
-
Spike74
újonc
Szia, hét tapasztalattal nem szolgálhatok, mert ahogy írtam, én is küzdök vele, még mindig, de a filét ide föltettem neked, innen le tudod tölteni:
http://data.hu/get/9395698/pmp3870cduo_no_boot_solution.docx -
törölt tag
Üdvözöllek és Boldog Újévet Kívánok !
Bocs a zavarásért ,de segítségre volna szükségem !Van egy agyhalott Prestigio PMP3970B tabletem amit a Pc felismer és telepíti a Driverét is ! Sajnos itt elakadtam mert azt a sokat emlegetett doc x fájlt nem tudom letölteni ( halott a link ) Ha neked megvan letöltve nem volnál szíves elküldeni emailben vagy valami más módon ------apiq@freemail.hu-----címre. Esetleg ha némi tapasztalattal megerősítenéd azt külön megköszönömKérlek ha időd engedi szánj rám néhány percet--Segítséged előre is KÖSZÖNÖM
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Először is boldog új évet kívánok minden topic lakónak!A következőben kérném a segítségeteket: Adott egy Prestigio Multipad 7.0 Ulra+ alias PMP3670B_WH
Vacak működés miatt a gyári oldalról leszedtem a hozzávaló fw-t. Nos azt tapasztaltam, hogy a wifit nem lehet bekapcsolni. Utánanéztem, de ez a hiba nem csak nálam jelentkezett a hivatalosrommal.
Ja a többi romra meg azt írják, hogy ott meg az érintő kijelző nem működik....
Honnan lehetne leszedni a hozzávaló, de működő romot? A dobozán 4.2-es verzió van, de a hivatalos oldalon csak 4.1. -
Spike74
újonc
Szia, egyelőre még küzdök, és keresgélek, mert nem tudom, hogy oldjam meg. Már több verzióval, és programmal is próbáltam, de egyelőre sikertelenül.
-
Spike74
újonc
Sziasztok, segítsen már valaki, mert lehet, hogy én vagyok béna, de nem megy ez a dolog, pedig már küzdök vele mióta. Mindkét toolal próbáltam, de ha megpróbálom pl az usb burning toolba beimportálni a recowery.img filet, akkor azt írja ki, hogy " Parse burning iamge fail" Mit csinálok rosszúl? Vagy milyen filet kell beimportálni?
Ha pedig az Amlogic burning toolal próbálkozom, és próbálom a beimportálni az update zip filet, akkor azt írja ki, hogy "find no upgrade config, please load it manually" Mit szúrok el, iletve hogy töltsem föl másképpen, vagy milyen filét töltsek föl?
Köszönöm a segítséget előre is. -
Zaji
őstag
Nekem sikerült életre keltenem a tabletet.
Ez a szériaszámos dolog viszont nem akar működni. Az eszközben továbbra is ismeretlen a szériaszám. Próbáltam a leírásban foglaltak alapján, de nem tudom hol találom a lincesz mappát.
? -
Spike74
újonc
Azzal csináltam, köszönöm azért, azzal írja ezeket a hibákat.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Most álltam neki ennek a tablet-nek. Egy kérdésem van az Amlogic Burning tool miért nem láthatja a tablet-et?
-
Zaji
őstag
Nem nagyon pörög ez a topik.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Egy olyan bosszantó hiba jött elő, ha lemerül az akkumulátor nem maradnak meg a beállítások. Wifi jelszavak, google fiók, stb. Ezt hogy lehetne orvosolni?
-
esox
senior tag
Volt közületek valakinek olyan, hogy semmit nem tudott a gépre felrakni, mert (gyári alapbeállítások után) gyakorlatilag nem volt szabad hely a belső tárolóban.
Másik baja, hogy egy film lejátszásnál (külső hibátlan sd kártyáról) valami hülye sistergő hang jön 2-3 másodpercenként.
-
mr.tamasbiro
őstag
Hol tudok gyári töltő kábelt venni vagy ha nem gyárit akkor nincs elfekvőben valakinek akinek meghalt a tablete?
-
esox
senior tag
115-ös hsz-ban lévő doksit letöltöd. A 123-as hsz-ban lévő toolt felrakod pc-re. A doksit kinyitod és az abban lévő objektumokat is leszeded, majd követed a doksiban leírtakat pontról pontra. Kb 20 perc és egy "új" tablet lesz a kezedben.
Én már kettőt is helyreállítottam, menni fog neked is.
Majd írd meg az eredményt. -
neuf
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék, van a lányomnak egy ilyen tabja (pmp3870c) és indulásnál a
nyitóképérnőnél megáll, innen nem csinál semmit csak kikapcsolni lehet.
Végigolvastam és kipróbáltam az itt leírtakat de nem jutottam semmire vele
A gép egy kis szórakozás után felismeri, driverek fönt vannak, és ennyi, nem jutok tovább.
Esetleg ötlet ? -
szabeszph
újonc
Üdvözlet.
Lehet én vagyok nagyon vak,vagy hülye, de az "Amlogic.zip" Fájlt sehol sem találom, sem pedig azt a két fájlt amit még a kártyára kellene másolni. -
esox
senior tag
Csak az új USB Burning Tool segített
Az ebben lévő driver telepítése után már simán ment az AML Flash tool és a doksiban leírt további lépések.
Remélem újabb ember tudja majd alkalmazni az unbrickelési kísérletei során. -
esox
senior tag
Újra nálam van egy ilyen masina.
Device Manager látja, mint M3-CHIP eszköz, de a doksiban írottak szerinti driver AML_Flash\AmlogicusbBurningdriver -t telepítve WorldCup device telepítési hibára panaszkodik a win8. Sajnos driver nélkül nem látja az AML Flash tool, így törölni sem tudom.
Emlékszik még valaki, aki unbrickelte, hogy hogy ment fel neki a driver win8.1-re? -
Mr Spock
csendes tag
A rendszer futó alkalmazásinak állandó leállását okozhatja ennél a tabletnél az, hogy a Google+ "összeakad" a többi appal. Ez akkor fordul elő ennél a márkánál, ha ugyanazzal a Google+ fiókkal vagyunk bejelentkezve más eszközön is (pl okostelefonon). Az egyetlen megoldás ez ellen, hogy visszaállítjuk a gyári androidot, majd egy teljesen új fiókkal lépünk be (és ezt nem osztjuk meg más készüléken). Bár a mentéseink és játékállásaink elvesznek, de legalább használhatjuk a tabletet.
-
rastyboy
csendes tag
Sziasztok! Valaki el tudná küldeni nekem a dokumentumot?
Köszi előre is!
rastyboy1973@gmail.com -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van nálam egy Prestigio Multipad 7.0 HD+ PMP3870_DUO.A gondom az hogy bekapcsolásnál csak a prestigio feliratig jut el.Találtam a neten néhány infót az újratelepítésről.Drivert nem találok hozzá és nen tudom negcsinálni a firmware flasht.Tud valaki egy drivert linkelni?
-
törölt tag
Itt van a link ami egy docx van benne. Eszerint az utmutató szerint meglehet csinálni a táblagépet. A dokumentumban vannak becsomagolt ikonok,azokat ha letöltitek benne lesz minden egyéb dolog. Jó flashelést kívánok mindenkinek.
Figyelem: A link korlátozott ideig él. Szóval siessetek vele!
-
törölt tag
Segiteni fogok délután.
Nekem sikerült megcsinálnom,de az a baja hogy melegszik nagyon. Egy Play alkalmazás telepítésekor is. Félek tönkrefog menni.
-
esox
senior tag
Nálam is van egy ilyen tablet, de az istennek nem tudok vele mit kezdeni, pedig jó lenne éltet lehelni bele. Egy kedves ismerősöm kislányáé. Van egy másik is nekik, azzal semmi baj nincs. Ezen bejön a Pretigo logo, de semmi más... ott áll és kész. Hiába nyomom a power + hangerőt...sd kártya benne a letölött update.zip-el, de semmi. Nem jön be semmilyen recovery menu. Sajnos már nem garis. Tud valaki ilyen esetre is valami megoldást?
Nagyon nagy segítség lenne.Szoftéglásítottam' már pár készüléket, mindet sikerült helyre hozni (LG 2X, ZTE Blade I, Galaxy Ace I,II, Kindle Fire, Kindle Fire HD), van speckó fastboot kábelem is, de ez a tablet nem adja meg magát. Windows se látja, adb sem látja...
-
micsiri
tag
válasz
torreador22 #110 üzenetére
Szerintem telepítenie kellene.
Akkor nem csinál semmit ha nyomva tartod a hangerő + és a bekapcs gombot? -
micsiri
tag
válasz
torreador22 #108 üzenetére
Próbáld meg a 42 hozzászólásban lévő dolgot végigcsinálni.
-
törölt tag
válasz
torreador22 #106 üzenetére
Nehezen.
Több órámba telt.
-
micsiri
tag
Ja akkor OK.
A 42-es hsz-ben van szerintem ami neked kell nézd meg.
-
micsiri
tag
Szia!
Itt szerintem nem nagyon találsz rá választ mert elég halott a fórum.
Én azt szoktam javasolni mindenkinek hogy küldje vissza, nagy eséllyel kap a szerviztől egy cserére jogosító papírt és akkor vesz egy másikat. -
micsiri
tag
válasz
torreador22 #98 üzenetére
Azt sajnos nem tudom mert én nem merültem bele ennyire a dolgokba.
-
micsiri
tag
válasz
torreador22 #96 üzenetére
Úgy emlékszem hogy hangerő+ és a bekapcsoló gomb egyszerre
Bár inkább küldd vissza és akkor hátha kicserélik mert szerintem ezt máskor is fogja csinálni. -
torreador22
senior tag
Sziasztok!Hogyan tudok gyári visszaállítását csinálni mert nem lép tovább a kezdö képernyőn sos köszi
-
ditpet
csendes tag
Köszi, a szervizzel már "gyakori" kapcsolatban voltam eddig. Azt kérdeztem az előttem szólótól, hogy az edigitallal hogy vette fel a kapcsolatot. Mert én kaptam egy papírt, hogy javíthatatlan, amit már leírtam. Ő szavaiból azt vettem ki, hogy nem személyesen kért új készüléket a papírral. Én az edigitalhoz nem találtam email címet.
De már megoldottam, mert ben t voltam személyesen, és leadtam a rendelést egy másik készülékre. -
DoubleD
aktív tag
Fixit Hungary Kft
-> https://rma.fixit-service.com/
1. Regisztrálsz
2. Csinálsz egy tiketet
3. ???
4. Profit!
-> +36-46-503-922
-> prestigio@hu.fixit-service.comKis adalék: én tegnap voltam egy Edigitalban (szokásos, indítóképernyőnél minden összeomlik-os hiba), ők 4 hetet mondtak, de adtak cetlit a fenti adatokkal, mondván így gyorsabb. Ha hihetünk a fórumtársak fenti hozzászólásainak, ez reális.).
-
ditpet
csendes tag
Szia, már meg is küldték a papírt, hogy javíthatatlan. Hihi..... És ez feljogosít, hogy a vétel helyén, tehát az extreme digitalban "egy teljesen működőképes készüléket kapjon".
Ezzel más márkát is választhatok? Egy pár ezerrel drágább Lenovo-t néztem ki, ami jó értékelést is kapott. -
ditpet
csendes tag
Sziasztok, nekem is előjött a fent említett probléma a Multipad 7.0 HD+-szal (pmp3870c_duo) Csak az első bootképig jut (az art hi tech-ig). Hi-tech, ja persze. ....És a recovery billentyűkombinációra sem reagál.
Ráadásul ez cserekészülék. Az elsőt nyáron kaptam, az először produkálta a 'minden applikáció leáll, és másodpercenként jön hibaüzenet'-et, majd elakadt a könyvtáros töltőképernyőnél, az talán az utolsó. Factory reset. Majd nem sok idő múlva jött az első töltőképernyős hiba, de akkor még jött a recovery menü. Írtam a szerviznek, cserét kértem, meg is jött. Most pár napja töltés után akartam bekapcsolni és megállt a tudomány az első képnél.Az első készülékkel tapasztaltam, hogy a problémák a töltéssel vannak összefüggésben. Ha töltőre dugva használtam, az ujjal húzás megbolondult. Nem tudtam sehová semmit húzni, mert elugrott. Így felhagytam ezzel, és csak töltő nélkül használtam, de akkor gyorsan lemerült nullára. Volt hogy 4%-on állt, és amíg a töltőért nyúltam, előkerestem, bedugtam, volt vagy 5 perc, addigra elsötétült.
Aki szorosabb viszonyt ápol a szervizzel, szerintetek van lehetőség pénz visszakérésre? Mert erősen megrendült a bizalmam a márkában.
Inkább más készüléket próbálnék ki. Illetve, hogy működik, ha működik, a vételár visszaigénylése?
-
micsiri
tag
Nekem a végén már csak töltőről akart működni visszaküldtem szervizbe.
Jött a levél hogy javíthatatlan, cserébe kapok másikat, gyorsan el is intéztem és egy kis ráfizetéssel más márkájú gépet vettem.
Nem tudom hogy engedhették meg hogy ilyen gyenge minőségű szériát kiadjanak, ezzel szerintem leírták az egész márkanevet nagyon sok ember előtt. Legalábbis én nem veszek soha. -
SzaBIKA84
csendes tag
Nálam is előjött ez a gond, hogy indításkor csak a "The Art Hi-Tech" logó van, de az atombiztosan. A második ilyen tabletünk ugyanezzel a gonddal...
Erre nincs semmi megoldás? Komolyan? Nem akarom elhinni!
Próbáltam SD kártyát FAT32-vel, és a gyári firmware-el, de semmi. Ugyanúgy csak a logó jön be.
Ha géphez csatlakoztatom, és a hangerőgomb+power-rel kapcsolom be, akkor jelez egy új eszközt (M3-CHIP) de nincs driver hozzá. Mondjuk program se, amivel újraírhatnám az FW-t...Ahogy elnézem, ez elég gyakori probléma, mert nagyon sok embernél jelentkezett. És egy sima szoftver újrahúzással meg lehetne oldani itthon is, (már ha lenne hozzá ilyen...) de így csak marad a szerviz... már akinek még él a garanciája...
Így sajnos azt kell mondanom, hogy SOHA semmilyen körülmények között NE vegyen senki Prestigio-t...!
-
golyós
addikt
válasz
maxika2004 #82 üzenetére
Egy más márkájú tabletnél volt ilyesmi gondom.Elvittem a szervizbe és gariba megcsinálták, töltöfejet és töltöegységet vagy mit is cseréltek.Azóta semmi baja.
Vid vissza 2 év garis nem? -
maxika2004
őstag
Tegnap, délutántól nézegettem ..... szépen ment felfele a töltés, 60 % után egész gyorsan töltődött...
a bekapcs gombal, készenlétre kapcsoltam ki igy gyorsabban meg tudtam nézni hol is tart a töltés.
Este még 88 % on volt... reggelre viszont mikor akartam bekapcsolni, az inditó prestigo emblémánál beállt...
csak a kikapcs gombra reagál, de csak szerintem a készenlétre kapcsol, mert ha ujra nyomom a bekapcs gombot ott az inditó kép egyből.... A hangerő + bekapcs gombra se csinál semmit .. ?Eddig párszor volt hogy ..... mindenféle inditó alkalmazás leállt, akkor a factory resettel még elindult..
valami ötletetek ? -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitsetek lécci:
kb 1 éves a tablet,
Mostanság olyanokat produkál, hogy 5-10 % ra merülve
felteszem tölteni éjszakára ( kikapcsolt állapotban ) és reggelre kb 8 óra alatt 43- 54-63 % ig tölt csak fel.
(utolsó 3 próba alapján) , ennek mi lehet az oka, van ötletetek ?
utána ha pl töltőn játszom, töltés alatt is merül igaz lassabban....még garis, foglalkoznak igy vele szerintetek?
-
zordi001
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen kütyüm van egy ideje de most jött el az idő,hogy skypot telepítsek rá.
Tapasztalatokat tudtok írni mert nekem a videóhívás azonnal lekapcsol mikor a hívott fél felveszi. -
golyós
addikt
Most én is szívok vele mert semmivel nem lehet rootolni.
-
golyós
addikt
Nekem is most lesz karácsonykor 1 éves, most kell harmadszor újraraknom mert néha meghülyül.
Kiirja, hogy leállt gyakorlatilag minden: play, inditó, google stb.
Idáig mindig bejött a recovery és onnan újraindult.
A multkori alkalommal nekem is vagy 20 percig pörgött amig újra elindult.
Ha a recoverys teljes törlés után sehogy sem akar újraindulni akkor esetleg próbáld meg sd kártyáról feltelepíteni a Zip-et.(itt valahol ha jól emlékszem fent van a gyári) -
plömplöm
őstag
hátha valaki még jár erre...
van egy-egy ilyen tabletje a fiaimnak (pmp3870c_duo), az egyik tabletnek a nyáron kicsit behorpadt az eleje egy rálépés miatt, de tökéletesen működőképes maradt, használta is a nagyfiam azóta is. egészen tegnapig, amikor viszont megállt, kikapcs-visszakapcs után a boot elakadt a "szokásos" könyvespolc előtt a képernyő közepén pörgő szélforgóval. volt már ilyen mindkettővel, reinstall (a hangerőfel+bekapcsgombos) eddig mindig visszahozta a tableteket, de most nem, akármit próbálok, a "the art hi-tech" prestigio kép áll 10percekig a képernyőn. próbáltam usd-kártyára a firmware-t és úgy hangerőfel+bekapcs, de akkor is ez a képernyő van csak. télapóra kaptak volna új tableteket
. van-e valakinek konkrét ötlete az újraélesztésre? akár személyesen, némi pénzmagért, egy-két ezrest megérne nekem. bár még csak egy évesek a tabletek, de ezzel a kijelzővel valszeg elhajtana a szerviz, hiába független tőle a brick-ség
kösz
-
a másfél gigás 1080p-s mp4 pornókat tökéletesen viszi a hang is rendben van, a gyári lejátszókkal
akkor valószínűleg vagy legalább is remélem hogy lejátszó szoftver kérdés lessz a háttérben ... -
sziasztok egy gyors kérdés...
bármilyen filmet rakok be pendrivrol vagy micro sdről, a képminőség és hangminőség penge fain minden,de van egy sistergés ciklikusan nem random,hanem folyamatosan 3 mpként megy a film,és egyszer csak ssssss 3mp sssssss 3mp sssss ezzel mit lehet tenni ???? mind bdrip .avi, valaki egy helpet ,mert szállón vagyok az ország másik végében, és nem tudok filmet nézni sehogysem, azt mondta egy ismerősöm hogy egy program (lejátszó) probléma... a gyári leejátszóit próbáltam,a letöltött vlc az szar mx player ugyanazt csiálja, kezdek kifogyni a lehetőségekbőlapropó minden más tökéletesen müködik rajta/benne...
ui: arra gyanakszom hogy az áramot vagy adatnak az áramlását hallani,mert a sistergés hossza és időközei amikor előbukkan meg egyezik...
ja egy személyes tapasztalat egy külső táp ellátásos hdd-t is rá dugtam,annál mp4 formátumú klippek voltak azoknál nem csinálta ezt ...
-
pityu8
tag
válasz
david.szabo #72 üzenetére
szerintem, ha tudod nélkülözni, küldd a szervizbe! úgy tűnik, hogy valami selejtes szériát dobtak ide Mo-ra....
de 2 év gari... pl. az enyém egész jól működik, de 14%-ról 5 és fél óra mire feltöltődik... meg ez a kiirthatatlan könyvolvasó... -
david.szabo
újonc
Sziasztok!
Már fél éve nyúzom ezt a tabletet, és eddig 6x kellett recoveryből visszaállítanom. (1. képnél nem tölt tovább)
Ma újra megjelent a probléma (jelenleg töltőn van, szóval még nem állítottam vissza)
Szerintetek elküldjem szervízbe? És ha igen, akkor előtte wipe -oljam, vagy úgy adjam szervízbe ahogy most van? (1. képnél nem tölt tovább)Köszönöm!
-
Razide
csendes tag
Recovery menüben törlöd a cache és a system partíciókat, és utána tolod fel a firmware-et. Én is a hivatalos Prestigio oldalon találtam egyszer egy firmware-t, azzal szoktam újragyalulni a rendszert, most a szerviz után azért inkább készítettem magamnak egy update.zip-et a Titanium Backuppal, ha nagyon kéne. De amióta visszajött szervizből a gép, csak a szükséges appokat tettem rá, amiket kiegészítettem egy ingyenes Greenify appal, sokkal stabilabb az egész rendszer, nem szlopálja semmi sem az akksit titokban.
-
123xyz
aktív tag
valahol mintha találtam volna egy megfelelő androidot hozzá. már nem emlékszem pontosan hol. És ezzel próbáltam flashelni, de nem sikerült. Elindult a dolog, azzal kezdte, hogy törölte az eddig rajta lévő rendszert, de utána megállt a folyamat, így most semmi szoftver nincs rajta, ha minden igaz.
Köszönöm amúgy választ, akkor így neten megpróbáljuk a hivatalos szervízt elintézni
-
pityu8
tag
Ezt nem egészen értem. Mivel flesselted, mivel hivatalos firm. nincs hozzá. Meg mi törlődött le?
A dobozon van vonalkódos matrica, azon van ModelMPxxxx, és alatta van PMPxxx(nekem 12 szám), az a gyári sorszám, de a kütyüben is meg lehet nézni, csak ez nálad most nem jön össze
A szerviz nagyon korrekt, segítenek! -
123xyz
aktív tag
Hello.
Lenne egy egyszerű kérdésem azoktól, akik már küldték szervízbe a készüléket: a sorozatszám az, ami a doboz oldalán van, meg a garanciajegyben beragasztva, mégpedig egy vonalkód alatt? PMP-vel kezdve akárhány szám? Csak mert nem egészen egyértelmű ez számomra, igazán odarakhattak volna elé egy SN vagy bármi hasonló jelölést... Gondolom amúgy, hogy az, csak biztosra szeretnék menni.
Előre is köszi a választ.
Ja igen, szerintetek az számít, hogy megpróbáltam flashelni, mert recoverybe sem bootolt már be, és kb annyit értem el vele, hogy letörlődött róla az android? (az újat már nem tudta telepíteni valamiért...) mármint emiatt fognak vajon kötekedni?
-
Razide
csendes tag
A 15-ös hozzászólásban leírt linken visszaküldtem garis szervizbe a készüléket, mert megfagyott az első bootképernyőnél, még a recovery menübe sem tudtam belépni. Levelezéssel együtt két hét alatt sikerült működőképesen visszakapnom a masinát. Futár jött, kérdés nélkül vitte, RMA service értesített, hogy megkapták, majd arról, hogy elkészült, s másnapra már itt is volt a masina. A javítás szoftverfrissítésből állt a papír szerint.
-
Razide
csendes tag
Van egy 3970B masinám, szerintem nem nagyon különbözik a topic témájától. Ha egy HDMI kábellel összekötöm egy fullHD felbontásra képes monitorral, akkor is marad a gyári 1024-es felbontása. Annyit tudok csak állítani, hogy dual display legyen-e vagy nem. Most néznék egy FullHD filmet, de ha downsample-eli 1024-re, akkor adtam a szarnak egy pofont. Más fórumokon azt írják, hogy elő kéne jönnie egy menünek, ahol be tudom állítani a felbontást, de itt sehol semmi.
Egyébként nekem nem stabil a masina, rootolni kellett és feltenni rá a Titanium Backupot, időzített mentésekkel, mert időnként előjön, hogy mindenféle google process megáll, és a hibaüzenetektől nem lehet csinálni semmit, minden app kifagy, reboot sem segít. Ilyenkor recovery menüben ledúrom a cache és system partíciókat, felrakom a gyári firmware-et, megrootolom, felrakom a Titanium Backupot, és abból visszaállítok minden appot. Kéthavonta jó játék, de muszáj. Ja, és szokása, hogy ha standbyba teszem, akkor egy-két óra múlva néha nem lehet bekapcsolni. Sőt, bekapcsolva is marad, csak a képernyője nem kel életre, mert először hosszan nyomva a powert ki kell kapcsolni, aztán be tudom kapcsolni. Ha több ideig hagyom ilyen állapotban (pl. este standby, és reggel bekapcsolnám), akkor üresre is szívja az akksit. A reggeli WC-n ücsörgésnél pedig hasznos az olvasnivaló, hogy ne teljen unalmasan az élet, s nem akksit töltögetnék olyankor. -
pityu8
tag
válasz
tothjozsi96 #64 üzenetére
Én nem találom, segítenél?
-
tothjozsi96
addikt
Valaki csinált már firmware frissítést?
A prestigio oldalán van egy újabb, legalábbis annál újabb mint ami nálam fent van.
Fontos lenne, légyszíves aki tud segítsen! -
micsiri
tag
válasz
fatalerror97 #61 üzenetére
Ja az megvan
csak arra nem tudok válaszolni hogy neked miért szaggat.
-
micsiri
tag
válasz
fatalerror97 #58 üzenetére
Passz annyira nem értek hozzá.
-
fatalerror97
csendes tag
High grafikán?Akkor szerinted nekem mi lehet a probléma?Mivel nekem maximum 10-12 fps el megy maxon.És az a vicc hogy a hardver tökéletesen ugyanaz.De nem csak ennél,van olyan játék ami a live with walkanemen jobban megy mint a tableten
(Dead trigger 2 pl nem laggolt telefonon,ezen meg játtszhatatlan.)
-
Serendre
újonc
Sziasztok! Nagyon megtetszett a Media Markt-ban a Prestigio Multipad 7.0, és tegnap láttam, hogy a honlapjukon olcsóbban meg tudnám rendelni. Mik a tapasztalataitok; kijelző-memórai-aksi szuperál? Köszi a válaszokat!
-
Conors4
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a Prestigio MultiPad 7.0 Prime DUO PMP5770D gépről mi a véleményetek. Link róla:
http://tablet-pc.arukereso.hu/prestigio/multipad-7-0-prime-duo-pmp5770d-p129627623/termek-leiras.html
Nagyon jól néz ki, de nem értek annyira hozzá. És ugye ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen....
-
micsiri
tag
válasz
fatalerror97 #50 üzenetére
Amúgy jó kis játék
-
Heeken
tag
Kipróbáltam, ment, nem akadt, vettem belőle még egyet. Mind a kettő a szervizbe kötött ki. Visszakaptam ugyan azzal a hibával. Az egyikre kaptam csere papírt, nem kértem még egyszer ugyan ezt. Becseréltettem másra. ( Nem tabletre ) Most várom a másikra a választ, arra is cserét kértem, azt sem kérem vissza. Ez a típus nekem is és a barátnőmnek is nagy csalódás. A hardver nagyon rendben van, bár a kijelző hagy maga után kívánni valót, de összességében nem lenne egy rossz készülék, csak hát a szoftver.
Aki ilyet vesz esetleg, annak több szerencsét kívánok.
-
micsiri
tag
válasz
fatalerror97 #50 üzenetére
Kipróbáltam nekem megy, nem akad.
-
kex9
újonc
Sziasztok!
Kettő tablet között dilemmázok melyiket érné meg megvenni.
wayteq_xtab_70dci_7_8gb 27.685 Ft
http://ipon.hu/webshop/product/wayteq_xtab_70dci_7_8gb/347941
vagy
prestigio multipad 7.0 hd+ 27.875 Ft
http://ipon.hu/webshop/product/prestigio_pmp3870c_duo_7_8gb_fekete/510655
Melyiknek szebb a kijelzője? A wayteq-nak IPS sokat dob rajta?
Igazából egyszerű otthoni használatra kellene film, zene, póker, olvasás, nagyszülők stb. Játékok egyáltalán nem érdekelnek. Melyik a megbízhatobb? A Prestigio-ra 2év garancia van.
Előre is köszönöm a segítséget. -
BOBAKILL
őstag
Sziasztok! Pár kérdésem lenne a tablettel kapcsolatban:
-Milyen a kijelző minősége? betekintési szög/szín/ stb. Ha jól tudom ez nem ips technológiájú.
-Mennyt bír az aksija átlagos használattal kb.?
-Csak játékfutattás közben melegszik vagy filmnézésnél is?Köszi a válaszokat.
-
fatalerror97
csendes tag
Az a kérdésem lenne hogy szerintetek a gpu-t mennyivel szívja jobban egy 1280x800-as felbontás mint egy 1024x600-as.Esetleg valaki le tudná tölteni mondjuk az asphalt 8-at és highon kipróbálni hogy mi a tapasztalat?Mert nekem eléggé laggol multipad 2 7.0-án,pedig antutuban eléri a 12-13 ezer pontot,Csak annyi hogy nagyobb a felbontás.Viszont ugyanilyen hardverű tabletről láttam videót hogy azon tökéletesen futott.
-
micsiri
tag
Ma visszakaptam a gépet, alaplap csere és szoftver frissítés volt.
-
micsiri
tag
Eljutottam odáig hogy be se kapcsol a masina, még a szerviz menü se jön be.
Ma beugrottam az ED-hez mert gondoltam így könnyebb nekem mint futárt hívni.
Mondta a srác hogy jobban járok ha én intézem mert náluk ez kb 1 hónapot venne igénybe. -
papsszi
csendes tag
Na tegnap meghozta a GLS a szervizből a tabletemet. Végül is nem volt rossz tapasztalatom velük. Mert bejelentés után másnap jött a gls a szervíz időtartalma kb másfél hét volt. De az emailre amit közben írtam nekik egyből válaszoltak. A szervizelés amúgy nyomon követhető online. És amint elkészült rögtön át is adták a gls-nek ami másnapra meg is hozta. A problémámat egy szoftverfrissítéssel orvosolták, de a régi 4.1.1 es rendszert rakták rá. ezek szerint nem készült még el rá a 4.1.2
-
Heeken
tag
A mai nap folyamán játszadoztam egy kicsit a drágaságommal. A tapasztalataimat szeretném veletek, megosztani.
Fontos! Ezeket csak és kizárólag saját felelősségre csináld meg! Teljesen tönkre is teheted a tabletet!
Root :
Én a motochopper tool nevű programot használtam. Lépésről lépésre így néz ki a dolog.
1. Motochopper tool letöltése, innen. Kicsomagoljuk.
2. USB kábellel rákötjük a tabletet a számítógépre. Megvárjuk még feltelepíti a szükséges drivereket.
3. Bekapcsoljuk az USB hibakeresést ( a fejlesztői eszközök között található meg. )
4. Rendszergazdaként futtatjuk a run.bat nevű fájl-t.
5. Csináljuk amit kér. ( Ha jól emlékszem, egyszer kell nyomni egy tetszőleges gombot az elején, meg a végén.)
6. A végén a telefon újra fog indulni, ha mindent jól csináltunk, a tablet rootolva lesz. Az alkalmazások között megjelenik a Superuser.Gyári firmware visszaállítása :
1. Szükségünk lesz a gyári firmware-re, és egy SD kártyára. Letöltés innen. Kicsomaguljuk.
2. Ezután két mappát fogunk kapni. Egy manual-t és egy firmware nevűt. Nekünk a firmware mappa tartalmára van szükség.
3. A SD kártyát FAT32-re kell formázni, nekem alapból így volt, a rajta lévő fájlokat letöröltem.
4. Felmásoljuk a firmware mappa teljes tartalmát az SD kártya gyökér könyvtárába, azaz ne tegyük egy mappába se az SD kártyán belül.
5. Kapcsoljuk ki a tabletet.
6. Nyomjuk le a hangerő + és a bekapcsoló gombot. Tartsuk lenyomva mind a kettőt. Ha minden jól csinálunk, automatikusan elindul a telepítés. Legyünk türelmesek.
7. Ha mindent jól csináltunk, a tablet minden gond nélkül bekapcsol, újra végigküzdhetjük magunkat a Prestigio által megálmodott procedúrán és visszakapjuk a gyári firmware élményét.Remélem jól jön valakinek.
-
micsiri
tag
Hát nekem sajnos semmi ilyen nincs.
-
fatalerror97
csendes tag
Ilyen forceklóz nálam akkor volt amikor a telefon memóriám le ment 0 kb ra
Persze más készüléken.Azt csináltam hogy recoveryben töröltem a dalvik cachet ami párszáz kb t felszabadított és el tudtam indítani aztán letöröltem ami elvitte a helyet.Persze ennyi helynek nem igazán kellene betelnie.
-
micsiri
tag
Nekem most azt csinálja a gép hogy bekapcsoláskor betölt de dobálja a hibaüzeneteket hogy egymásután hogy gyakorlatilag minden leállt. Most azt írja ki hogy az indító leállt és nem megy tovább le lehet zárni kinyitni de fekete képernyő van.
Ha most visszaküldöm akkor raknak rá új szoftvert?
Mert persze hard resettel müködik egy darabig. -
Optimus84
csendes tag
válasz
fatalerror97 #36 üzenetére
-
fatalerror97
csendes tag
És ez mb-ben mennyit jelent?600 mega megvan?
-
micsiri
tag
válasz
fatalerror97 #33 üzenetére
Kb 50-60 % mondjuk nincs is telepakolva mindennel.
-
papsszi
csendes tag
válasz
gombi2000 #32 üzenetére
A futár nálam is pontos volt. És hamar ki is küldték. De én a GLS oldalán megnéztem mikor kézbesítették a szerviznek. Ennek ellenére a szerviz a FIXIT oldalon a kézbesítve státuszt 5 napra rá állította be. Azóta is azon van. Lehet még hozzá sem nyúltak?!
Egyébként nekem is napokig le volt merülve miután kezdődött a probléma.
Én a recoveryt meg meg sem tudtam csinálni mert nem jött elő a menü.
Egy pillanatra megvillan a kép mikor át kéne ugrania a root menübe, de továbbra is ott állt kifagyva. -
fatalerror97
csendes tag
A szabad ram mennyi átlagban?
-
gombi2000
csendes tag
A futár pontos volt mint a halál!!!
-
gombi2000
csendes tag
A hiba nekem is ugyanaz tele a belső mem. több hard reset most szervíz egyszer már viszadobott a szervíz mert hogy nem írtam a gyártási számot vagy mit .Megnéztem a hátulján ezen a fura felületen olvashatattlan mire rájöttem h. a menüben is ott van.Na mindegy,vasárnap bejelentettem ma reggel 11-kor hív a futár hogy itt van (otthon!)a kapuban vihetem a tabot na mondom arra rápacsáltál mert dolgozom mint egy normál ember.Na megbeszéltük 4-re jön vissza.Majd írok hogy mi van most várom a futárt!
-
bekesi.l
újonc
Sziasztok,
én sem piszkáltam a tabot, de ugyanígy jártam: elutaztunk két napra, ez alatt teljesen lemerült (ezt már máshol is olvastam itt az it cafén, mint potenciális hiba forrást).
Amikor feltöltés után indítottam volna: csak az első képernyőig jut, és nem megy tovább. Az ismert "power button" + "volume -" gomb kombóval nem jut be a recovery menube.
Eddig is volt néha szükség rá, hogy a gyári állapotot visszaállítsam, akkor még működött.Olvasva a szerviztapasztalataidat.... hát inkább megpróbálom megoldani magam, még ha nem is vagyok nagy szaki...
Túrtam a netet és jelenleg itt állok:
- a prestigio (egyik rejtett download) oldaláról a megfelelő gyári ROM-ot letöltöttem
- a hozzá adott manual szerint megcsináltam az SD kártyát: igen ám, de nem jut el addig a boot folyamat, hogy az SD kártyáról helyreállítsa a ROM-ot...Két kérdésem van:
1. honnan lehet megfelelő drivert letölteni az USB flash-eléshez?
2. Az Amlogic Flash Toollal együtt csomagolt Worldcup driver megfelelő-e?
3. Amlogic flash tollal nekem nem sikerült elindítani sem a folyamatot: a tab-ot megtalálja, de config filet kér, és itt megáll a tudomány...
4. Milyen más flash tool alkalmazással lehet visszatölteni a ROM-ot ami erre a tab-ra jó lehet?Köszi.
(Bocs a sok kérdésért, de szerintem sokan fognak még ezzel a problémával jönni...) -
fatalerror97
csendes tag
Esetleg rootolást tud valaki?
-
papsszi
csendes tag
válasz
fatalerror97 #24 üzenetére
Pontossan nem tudnám megmondani, hogy meddig bírja, mert random nyomkodtam, de nem ért olyan bosszúság, hogy már megint töltőre kell rakni. Szóval sztem nem rossz. Meg azért mégis csak 4000milis az aksija a többi tabletté sokszor csak 3000-3500 ebben a kategóriában.
-
fatalerror97
csendes tag
Akku üzemidő?
-
Optimus84
csendes tag
Az utóbbi napokban vettem észre, hogy elég brutálisan melegszik a cucc hátulja játék közben! Eddig nem játszottam rajta, ez normális? Nem langyos, hanem tényleg meleg, nem gondoltam, hogy főzőlapnak is lehet használni!
-
papsszi
csendes tag
A tájékoztató pdf-be az volt írva, hogy 2 napon belül elviszi a GLS. ha nem jönne a GLS akkor telefonálni kell vagy e-mailt írni a FEXIT-nek.
Mondjuk a feladó címére a munkahelyem címét adtam meg. Mégis csak itt tartózkodok többet.
De kíváncsi leszek a GLS mielőtt kijönne idetelefonál-e a mobilomon, hogy jöhet -e érte.
Mert hát két napig senki nem ülhet otthon, hogy a futárt várja. -
papsszi
csendes tag
Szép képe van, a játékok 90% akadás mentessen fut rajta. Mondjuk én nem vagyok autóverseny fan.
Subway -el játszottam rajta, meg Orders and Chaos duells al. Illetve Deffense játékokkal, de sosem volt vele gondom. Remélem szerviz után nem lesz vele több problémám mert szeretem nagyon. -
papsszi
csendes tag
Meg is jött a válasz a FIXIT Hungary KFt. től.
Másolom amit a levélben kaptam.Your service order is registered with Service Order #FHU01408X0056 on February 18th, 2014 at 15.14.12.
Please arrange goods delivery to service center within 5 days.
Product Type: PC Tablet
Article: PMP3870C_DUO
Serial Number: PMP60633019405
Client Description: Does not work
Fault Description: -Komoly nem?
-
fatalerror97
csendes tag
Köszi
esetleg még annyi hogy játékok hogy mennek rajta
-
papsszi
csendes tag
Mai napon elkezdtem a szerviz folyamatot.
Azzal kezdődik a háztól házig gari, hogy a készüléket be kell reggelni ide:
https://rma.fixit-service.com/Itt a regisztrációval kapcsolatosan, van egy útmutató, de linkelem a pdf-t.
http://www.asbis.hu/download/Garancia2012/cache/HU_FIXIT_RMA_igenylo_eljaras_menete_a_magyarororszagi_PRESTIGIO_2012-11-....pdf?cid=20130109101549349050000000Most várom a visszaigazolást emailban.
Most jön majd az izgalmas rész mennyi időn belül reagálnak.
A javítás mennyi ideig tart, próbálják-e majd megmagyarázni, hogy a javítás nem garanciális esetleg futár költségeket rám verni.Amint van új fejlemény írok.
-
dodopek
addikt
válasz
fatalerror97 #12 üzenetére
Reggel, ha nem felejtem el, megcsinálom. Ha délig nem tolom fel ide, dobj egy privátot, mert elfelejtettem...
-
micsiri
tag
Nekem otthon semmi baja nem volt, de összetörtem a telómat és bevittem a munkahelyre.
Na ott jöttek a problémák, ha bekapcsolom akkor elkezd összevissza kattingatni mintha nyomogatnám a kijelzőt. Ez csinálta kb 1 percig minden bekapcsolásnál. Otthon meg semmi baja.
Most meg be se indult bootolásnál megállt.
Ha nagyon csinálja a hülyeséget én is viszem vissza. -
papsszi
csendes tag
Nem piszkáltam, nem is akartam semmi mást rárakni.
Viszem majd szervízbe amint lesz rá időm.
És majd leírom a szerviztapasztalatokat.
Amúgy nagyon szerettem, sajnálom, hogy ez történt vele. Ja amúgy a fenti képen látható prestigio tokot én ingyen kaptam hozzá a Mamut extreme digitalban. -
dodopek
addikt
-
papsszi
csendes tag
Prestigio 7.0 HD+ Duom- van PMP3870C_Duo.
Belassult kifagyott, újraindítottam. Második töltőképernyőnél fagyás. Kikapcsoltam. power+volme+
Wipe data/factory reset! =====> utána elindult de másfél óráig ugyan azt a képet mutatta. Nyomtam neki egy power off-t. És most ha indítanám alapképernyő betölt, de a második nem, sőt a recovery menüt sem tudom előhívni -
micsiri
tag
Beindult a ketyere.
Néha meghülyül csinál marhaságokat. -
micsiri
tag
hello
A hard reset garivesztésel jár?
Mert bootolásnál megáll a masina. -
Optimus84
csendes tag
Szívesen, remélem azért idővel beindul.
Igaz erről a gépről nincs teszt, így nehezebb...
-
dodopek
addikt
+1
Köszi a topic nyitást.
-
Optimus84
csendes tag
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Szerintem megérdemel egy külön topicot ez a jó kis masina.
Gyártó Prestigio
Processzor típus ARM Cortex A9
Processzor frekvencia 1,5 GHz Dual-Core
Kijelző mérete 7"
Kijelző felbontás 1024 x 600 pixel
Memória 8GB ROM / 1 GB RAM
Memória bővítés MicroSD
Operációs rendszer Android 4.1 Jelly Bean
Adatkapcsolat WiFi
Csatlakozás 3.5mm audio jack, micro-USB
Beépített kamera Előlapi Kamera
Akkumulátor kapacitás 4000 mAh
Méret 192.4 x 119 x 9.11 mm
Súly 360 gramm
Tartozékok hálózati töltő, OTG kábel, USB kábel
Extrák 8GB beépített háttértár, beépített mikrofon, előre telepített alkalmazások, Flash 10.1 támogatás, gravitációs szenzor, gyorsulásmérő, H.264 videólejátszás, HD felbontású kép, kapacitív kijelző, multi-touch kijelző, ultravékony kialakításGarancia 2 év
Személyes tapasztalataim nagyon jók. Nagyon sok tabletet megnéztem vásárlás előtt ez győzött meg leginkább. Azóta is tökéletes, most lesz egy hónapos. Eddig csak gagyibb tableteim voltak: 512Mb RAM, 800x480 kijelző, műanyag ház.... A Prestigio egy hatalmas felüdülés ezekhez képest, ennyiért pláne!
Egy kis segítség: aki fóliát szeretne rá venni annak ajánlom a speedshop-nál Ghoo tab 7000s típusút venni 990Ft és pontosan passzol rá!! Az egész üveget lefedi! Tokot pedig Prestigio PER3274B tok 7" ajánlom 1990Ft Szerintem nagyon jó, pontosan passzol bele és jó minőségű!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest