- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SzaBIKA84 #174 üzenetére
Hello!
Igen próbáltam az XML fájlok bemásolásával is de eddig eredménytelenül !
Esetleg valami ötleted ha volna még kipróbálnám mielőtt hardveres megoldást keresnék ( alaplap csere )
Valakinek nem volna véletlenül egy ép és hibátlan PMP 3970B alkaplap . Akár csere vagy kp ban is érdekelne -
törölt tag
Hello!
Igen Örvendetes a hír hogy ,sokan képesek feltámasztani tetszhalott állapotú tabletüket !
Sajnos nekem MINDEN erőfeszítésem ellenére sem sikerült eddig.PMP3970B tabletről van szó
Szerintem mindent a leírtak alapján csinálok és 4 ill 15 % fölé sehogy sem tudok jutni.
Frissen telepített rendszer--Angol nyelvű rendszer--Laptop-- eddig semmi eredményt nem hozott.
Pedig hasonló állapotban lévő Ainol Tabletek már ébredtek fel kezem alatt --EZ makacs
Esetleg valaki --valami ötletet ha volna szíves adni örömmel-KÖSZÖNETTEL venném -
törölt tag
Üdvözöllek és Boldog Újévet Kívánok !
Bocs a zavarásért ,de segítségre volna szükségem !Van egy agyhalott Prestigio PMP3970B tabletem amit a Pc felismer és telepíti a Driverét is ! Sajnos itt elakadtam mert azt a sokat emlegetett doc x fájlt nem tudom letölteni ( halott a link ) Ha neked megvan letöltve nem volnál szíves elküldeni emailben vagy valami más módon ------apiq@freemail.hu-----címre. Esetleg ha némi tapasztalattal megerősítenéd azt külön megköszönömKérlek ha időd engedi szánj rám néhány percet--Segítséged előre is KÖSZÖNÖM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest