- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
ditpet
csendes tag
Köszi, a szervizzel már "gyakori" kapcsolatban voltam eddig. Azt kérdeztem az előttem szólótól, hogy az edigitallal hogy vette fel a kapcsolatot. Mert én kaptam egy papírt, hogy javíthatatlan, amit már leírtam. Ő szavaiból azt vettem ki, hogy nem személyesen kért új készüléket a papírral. Én az edigitalhoz nem találtam email címet.
De már megoldottam, mert ben t voltam személyesen, és leadtam a rendelést egy másik készülékre. -
ditpet
csendes tag
Szia, már meg is küldték a papírt, hogy javíthatatlan. Hihi..... És ez feljogosít, hogy a vétel helyén, tehát az extreme digitalban "egy teljesen működőképes készüléket kapjon".
Ezzel más márkát is választhatok? Egy pár ezerrel drágább Lenovo-t néztem ki, ami jó értékelést is kapott. -
ditpet
csendes tag
Sziasztok, nekem is előjött a fent említett probléma a Multipad 7.0 HD+-szal (pmp3870c_duo) Csak az első bootképig jut (az art hi tech-ig). Hi-tech, ja persze. ....És a recovery billentyűkombinációra sem reagál.
Ráadásul ez cserekészülék. Az elsőt nyáron kaptam, az először produkálta a 'minden applikáció leáll, és másodpercenként jön hibaüzenet'-et, majd elakadt a könyvtáros töltőképernyőnél, az talán az utolsó. Factory reset. Majd nem sok idő múlva jött az első töltőképernyős hiba, de akkor még jött a recovery menü. Írtam a szerviznek, cserét kértem, meg is jött. Most pár napja töltés után akartam bekapcsolni és megállt a tudomány az első képnél.Az első készülékkel tapasztaltam, hogy a problémák a töltéssel vannak összefüggésben. Ha töltőre dugva használtam, az ujjal húzás megbolondult. Nem tudtam sehová semmit húzni, mert elugrott. Így felhagytam ezzel, és csak töltő nélkül használtam, de akkor gyorsan lemerült nullára. Volt hogy 4%-on állt, és amíg a töltőért nyúltam, előkerestem, bedugtam, volt vagy 5 perc, addigra elsötétült.
Aki szorosabb viszonyt ápol a szervizzel, szerintetek van lehetőség pénz visszakérésre? Mert erősen megrendült a bizalmam a márkában.
Inkább más készüléket próbálnék ki. Illetve, hogy működik, ha működik, a vételár visszaigénylése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest