- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spike74
újonc
Szia, hét tapasztalattal nem szolgálhatok, mert ahogy írtam, én is küzdök vele, még mindig, de a filét ide föltettem neked, innen le tudod tölteni:
http://data.hu/get/9395698/pmp3870cduo_no_boot_solution.docx -
Spike74
újonc
Szia, egyelőre még küzdök, és keresgélek, mert nem tudom, hogy oldjam meg. Már több verzióval, és programmal is próbáltam, de egyelőre sikertelenül.
-
Spike74
újonc
Sziasztok, segítsen már valaki, mert lehet, hogy én vagyok béna, de nem megy ez a dolog, pedig már küzdök vele mióta. Mindkét toolal próbáltam, de ha megpróbálom pl az usb burning toolba beimportálni a recowery.img filet, akkor azt írja ki, hogy " Parse burning iamge fail" Mit csinálok rosszúl? Vagy milyen filet kell beimportálni?
Ha pedig az Amlogic burning toolal próbálkozom, és próbálom a beimportálni az update zip filet, akkor azt írja ki, hogy "find no upgrade config, please load it manually" Mit szúrok el, iletve hogy töltsem föl másképpen, vagy milyen filét töltsek föl?
Köszönöm a segítséget előre is. -
Spike74
újonc
Azzal csináltam, köszönöm azért, azzal írja ezeket a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest