Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Microsoft Surface
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
ditpet
csendes tag
Sziasztok, nekem is előjött a fent említett probléma a Multipad 7.0 HD+-szal (pmp3870c_duo) Csak az első bootképig jut (az art hi tech-ig). Hi-tech, ja persze. ....És a recovery billentyűkombinációra sem reagál.
Ráadásul ez cserekészülék. Az elsőt nyáron kaptam, az először produkálta a 'minden applikáció leáll, és másodpercenként jön hibaüzenet'-et, majd elakadt a könyvtáros töltőképernyőnél, az talán az utolsó. Factory reset. Majd nem sok idő múlva jött az első töltőképernyős hiba, de akkor még jött a recovery menü. Írtam a szerviznek, cserét kértem, meg is jött. Most pár napja töltés után akartam bekapcsolni és megállt a tudomány az első képnél.Az első készülékkel tapasztaltam, hogy a problémák a töltéssel vannak összefüggésben. Ha töltőre dugva használtam, az ujjal húzás megbolondult. Nem tudtam sehová semmit húzni, mert elugrott. Így felhagytam ezzel, és csak töltő nélkül használtam, de akkor gyorsan lemerült nullára. Volt hogy 4%-on állt, és amíg a töltőért nyúltam, előkerestem, bedugtam, volt vagy 5 perc, addigra elsötétült.
Aki szorosabb viszonyt ápol a szervizzel, szerintetek van lehetőség pénz visszakérésre? Mert erősen megrendült a bizalmam a márkában.
Inkább más készüléket próbálnék ki. Illetve, hogy működik, ha működik, a vételár visszaigénylése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Bontatlan E olvasó..
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest