Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok egy gyors kérdés...
bármilyen filmet rakok be pendrivrol vagy micro sdről, a képminőség és hangminőség penge fain minden,de van egy sistergés ciklikusan nem random,hanem folyamatosan 3 mpként megy a film,és egyszer csak ssssss 3mp sssssss 3mp sssss ezzel mit lehet tenni ???? mind bdrip .avi, valaki egy helpet ,mert szállón vagyok az ország másik végében, és nem tudok filmet nézni sehogysem, azt mondta egy ismerősöm hogy egy program (lejátszó) probléma... a gyári leejátszóit próbáltam,a letöltött vlc az szar mx player ugyanazt csiálja, kezdek kifogyni a lehetőségekbőlapropó minden más tökéletesen müködik rajta/benne...
ui: arra gyanakszom hogy az áramot vagy adatnak az áramlását hallani,mert a sistergés hossza és időközei amikor előbukkan meg egyezik...
ja egy személyes tapasztalat egy külső táp ellátásos hdd-t is rá dugtam,annál mp4 formátumú klippek voltak azoknál nem csinálta ezt ...
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest