- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razide
csendes tag
Recovery menüben törlöd a cache és a system partíciókat, és utána tolod fel a firmware-et. Én is a hivatalos Prestigio oldalon találtam egyszer egy firmware-t, azzal szoktam újragyalulni a rendszert, most a szerviz után azért inkább készítettem magamnak egy update.zip-et a Titanium Backuppal, ha nagyon kéne. De amióta visszajött szervizből a gép, csak a szükséges appokat tettem rá, amiket kiegészítettem egy ingyenes Greenify appal, sokkal stabilabb az egész rendszer, nem szlopálja semmi sem az akksit titokban.
-
Razide
csendes tag
A 15-ös hozzászólásban leírt linken visszaküldtem garis szervizbe a készüléket, mert megfagyott az első bootképernyőnél, még a recovery menübe sem tudtam belépni. Levelezéssel együtt két hét alatt sikerült működőképesen visszakapnom a masinát. Futár jött, kérdés nélkül vitte, RMA service értesített, hogy megkapták, majd arról, hogy elkészült, s másnapra már itt is volt a masina. A javítás szoftverfrissítésből állt a papír szerint.
-
Razide
csendes tag
Van egy 3970B masinám, szerintem nem nagyon különbözik a topic témájától. Ha egy HDMI kábellel összekötöm egy fullHD felbontásra képes monitorral, akkor is marad a gyári 1024-es felbontása. Annyit tudok csak állítani, hogy dual display legyen-e vagy nem. Most néznék egy FullHD filmet, de ha downsample-eli 1024-re, akkor adtam a szarnak egy pofont. Más fórumokon azt írják, hogy elő kéne jönnie egy menünek, ahol be tudom állítani a felbontást, de itt sehol semmi.
Egyébként nekem nem stabil a masina, rootolni kellett és feltenni rá a Titanium Backupot, időzített mentésekkel, mert időnként előjön, hogy mindenféle google process megáll, és a hibaüzenetektől nem lehet csinálni semmit, minden app kifagy, reboot sem segít. Ilyenkor recovery menüben ledúrom a cache és system partíciókat, felrakom a gyári firmware-et, megrootolom, felrakom a Titanium Backupot, és abból visszaállítok minden appot. Kéthavonta jó játék, de muszáj. Ja, és szokása, hogy ha standbyba teszem, akkor egy-két óra múlva néha nem lehet bekapcsolni. Sőt, bekapcsolva is marad, csak a képernyője nem kel életre, mert először hosszan nyomva a powert ki kell kapcsolni, aztán be tudom kapcsolni. Ha több ideig hagyom ilyen állapotban (pl. este standby, és reggel bekapcsolnám), akkor üresre is szívja az akksit. A reggeli WC-n ücsörgésnél pedig hasznos az olvasnivaló, hogy ne teljen unalmasan az élet, s nem akksit töltögetnék olyankor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest