Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika_MC
tag
válasz
rabbitfriend #199 üzenetére
Ott nincs összehasonlítási viszonyom.
De a hang amire nekem kell vagy használom arra jó.
A fülesbe szól rendesen. -
Macika_MC
tag
Na választottam végül is a prestigimo 9.7" vettem meg ,ennek ips kijelzője van. A másik én csekkoltam mind a 2 kijelzőt. Bizony van külömbség, ha a 2 egymás mellett van,az ips-nek szebb a kijelzője hiába kisebb a pixelsűrűsség. A másik én Miskolci vagyok kb 1km-re van a szerviz. Nekem müködik rendesen. Ez az én véleményem, lehet hogy valakinek más a véleménye.
-
rabbitfriend
tag
válasz
Departed #195 üzenetére
Bizony baj, hogy nem lehet látni egymás mellett a két fajta kijelzőt. Az IPS vitathatatlanul a legjobb a tabok esetében...Hogy a Prestigio honnan szedte ezt az MVA Led-es panelt...Nem hiszem, hogy drágább a másiknál...Én a fórum társunknak 55-ért adtam el, szinte vadonatúj állapotban. Ennél 1 ft-al sem ér többet. Ennyiért nagyon jól járt vele...de 65, 70 ezer-ért....ugyan már....( A 2 éves háztól házig bohóckodást hagyjuk. Miskolci szervíz...Jó, hogy nem Moszkva...ilyet kitalálni...átb@szták az ember fejét...Ha tudom, hogy a bp-i szervízük csak kp-ért javít, hagyom a f@szba....) És a másik. Semmilyen tablet PC-ért nem érdemes 100-150 ezer ft-ot kiadni...Főleg nem hitelre. Egyszerűen véteknek tartom. Annak pláne nem, akinek pénze "kihegyezett'.
-
totog
tag
válasz
Departed #195 üzenetére
Én sem láttam 2-t egymás mellett, de pl. kollégám AMOLED-es samu telefonja jóval élénkebb színeket mutat, és a fekete is feketébb, nyilván. Viszont ha nincs mihez hasonlítani, eszembe se jutna hogy rossz a képminőség, nagyon szép szerintem már ez is, néztem pl. természetfilmet, az is nagyon élvezetes volt. Vájt szeműek persze lehet hogy igénylik az IPS-t, részemről kicsit túl van hype-olva, és ez is bőven jó. Egy adott szint felett ez már csak dobálózás a HBR-ekkel. Szerintem nézd meg csak ezt, és ha jó, vedd meg. Normál használat mellett sem egy IPS-es mellett fogod használni hogy folyton érezd hogy "jaj ez kicsit rosszabb", hanem önmagában.
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #194 üzenetére
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy az asztali gépem képét 23as IPS monitoron nézem, és semmi szégyenkeznivalója nincs mellette a tablet képének sem, gyönyörű az övé is. Mindkettő sokkal jobb a TN-nél, szép színekkel, széles betekintési szöggel.
Az pedig sajnos szerintem kizárt, hogy találj lehetőséget ahol mindkettőt láthatod egymás mellett.
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
Departed #193 üzenetére
Igen, de a gyártástechnológia is más. A 10.1-es MVA LCD kijelző, a 9.7-es LED IPS. Én emiatt nem tudok választani. Jó persze a 10.1-esnek nagyobb a képpontsűrűsége, de a nagy internetes elmélet szerint az IPS kijelzőnek szebb a képe... volt aki ebben a topicban ezt meg is erősítette. Minden esetre én szeretném a saját szememmel is látni a különbséget, csak nem találok olyan helyet ahol mindkettő ki van állítva...
-
Departed
őstag
Nem ugyanaz, ez 9.7-es 1024*768-as kijelzővel rendelkezik, a topic tárgya pedig 10.1-es szélesvásznú 1280*800-as kijelzővel. Utóbbi képpontsűrűsége nagyobb, és a szélesvászon legtöbbször jobb választás manapság (magassága sem kisebb, 800 sor a 768 ellenében, viszont jó széles
).
-
totog
tag
válasz
zsenike23 #191 üzenetére
Ez amúgy ugyanaz, mint a 10.1-es, csak kétféleképpen nevezik? Vagy lenne 2 ennyire hasonló nevű kütyü?
Igazából ezekre a célokra talán még overkill is kicsit. Netezésre tökéletes, HD filmet próbáltam pen drive-ról játszani, zokszó nélkül vitte kapásból, olvasáshoz jó a felbontás és a fényerő is állítható szépen. (Én mondjuk sose olvasnék ilyenen, inkább kindle.) -
zsenike23
csendes tag
OFF, SORRY! De szükségem lenne a hozzáértők segítségére..
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo 16GB készüléket szeretnék venni a közeljövőben! Filmnézésre, netezésre, olvasásra használnám leginkább!
Vmilyen infótok van a készülékről? Akár pozitív, akár negatív..
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
solyomsherif #187 üzenetére
Megelőztem a választ, a Mammutban az Extrem Digitallban kint van egy Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo. Legalább a márka igényességét le tudtam rajta csekkolni.
-
solyomsherif
csendes tag
Valaki tud mondani olyan boltot, vagy kiállítótermet ahol jól meg lehet tapogatni ezt a csodát?
-
hamikike
tag
válasz
Departed #184 üzenetére
Departed
Ezt nézted már?
Megnéztem egy programmal a tabon lévő szenzorokat. Én eddig csak a gyorsulásmérőről és a G szenzorról tudtam.
Ez a program a következő szenzorokat jelzi: közelségérzékelő, forgatás vektor szenzor, lineáris gyorsulás szenzor, gyorsulásmérő, mágneses mező érzékelő, 2 tájoló, fényérzékelő, 2 giroszkóp, gravitációs szenzor.Mit lehetne ezzel kezdeni, ugyanis pl. egy iránytűt telepítve nem működik, tehát ezek zömét ez a tab (illetve a rajta lévő JB) nem használja ki rendszer szinten.
Valakinek ötlete?
-
Departed
őstag
-
totog
tag
Csatlakozom a klubhoz, rabbitfriend készülékét vettem meg. Egyelőre nekem bejön, amit akartam, mindent meg tudtam rajta oldani, aztán meglátjuk hogyan muzsikál hosszú távon.
-
Departed
őstag
válasz
rozsahegyir3 #181 üzenetére
Mennyin van a fényerő?
-
rabbitfriend
tag
Visszatértem az Overmaxhoz..jól emlékeztem...kb. 50%-al hangosabb...És az AC3-as hang is jól szól...a külső aktív hangszórót is meghajtja fél gőzzel...Ja, és az IPS panel újra..Totál leveri az MVA Led-es kijelzőt...igaz a Prestigio gyorsabb volt...de a hangját elb@szták...45-ért megérte. Még egyszer köszönöm a segítséget többeknek, de más megoldás nem volt...
-
rabbitfriend
tag
(tag)
Üdv!
Ebben valaki tud nekem segíteni?
[link](#28507) N.Zola89
Új
Válasz
Privát
2012-12-19 17:24:52N.Zola89
(újonc)Prestigio Pro Duo tulajdonosok! nektek is halk a tablet hangszórója?tettem rá EQ-t,de így sem tökéletes,egy wayteq 70w-hez viszonyítva...nem beszélve a 3.5mm-es kimenetről,agybadugós fülessel jól szól,de 2.1-es logitech (teljesítmény 60watt) hangfalat rádugva és maxra feltekerve alig szól,pedig üvöltenie kellene...ötlet?
plusz az Antutu-t kicsit kevésnek érzem,7510-et kaptam...egyesek akiknek Prime van majdnem 10000-et kaptam,pedig ugyanaz a proci van benne...ettől függetlenül gyors,csak nem értem ezt
(#Mobilarénás vélemény!!!
-
rabbitfriend
tag
válasz
DrDante666 #174 üzenetére
Ez a háztól házig nem kamu. Bonyolult. Én Pestiként mi a f@sznak küldjem Miskolcra? Röhejes...Az Overmax-nál is halkabb volt a magyar szinkron, de élvezhető szinten szólt. Ennél nem. Engem ez zavar. Mást nem. A játékok valóban ordítanak. Sajnos itt hibáztam. A 72 óra kapcsán.....
-
DrDante666
tag
válasz
rabbitfriend #163 üzenetére
A DTS hangot jellegéből adódóan hangosabbnak halljuk (pontos technikai magyarázatot most hirtelen nem tudok adni).
Egyébként a magyar hangsáv valóban valamelyest halkabb szokott lenni. Konkrétan én magyarról szoktam átkapcsolni angolra (a gépen), és úgy megugrik a hangerő, hogy halkítanom kell. -
DrDante666
tag
válasz
rabbitfriend #161 üzenetére
Ez így elég durva, ugyanis hivatalosan 2 év garancia van rá, tehát azért a pénzért kellene nézegetniük, ami a vételárban volt (legfeljebb akkor kérni pénzt, ha a termék végül hibátlannak bizonyul), másrészt ez a garancia háztól-házig szolgáltatást takar, miszerint garanciális kereteken belül elszállítják (ha Miskolcon van szervizük akkor oda) és visszaszállítják. Ezek szerint amit fentebb linkeltem a garanciális eljárás menetéről az kamu?
-
daninet
veterán
ne fárassz
(#138) "ez valóban üvölt!!! vajh miért?"
(#163) "DTS hangot elfogadhatóan adja .. kb.25%-al erősebb, és tök jó..."Innentől, hogy te is bevallottad, hogy volt ami rendesen szól, 100%-ban a hangsáv, vagy a kodek okolható érte. Pont.
Légyszives, mielőtt a továbbiakban hozzászólsz rakj fel a tabodra minimum 5 filmet, nem magyar hangsávval teszteld le, ha nem megfelelő, akkor addig próbálgasd Play Storeból a lejátszókat míg valamelyikben nem lesz jó. Mindent kifejtettem már, innentől csak ismételni tudom magam.
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #168 üzenetére
Igen, akartam is mondani, hogy a felvetésed fölött kettővel is már látszik a kolléga képén a Bluetooth be/ki.
Prestigio tényleg érdekesen áll hozzá a honlapjához néha.
Én eddig csak kínai kinézetű embereket láttam tablettel fotózni, nem arra való, arra a normális kamerájú telefon/fényképezőgép való (legalább 5mpx, autofocus). Amihez én el tudom képzelni a hasznát az a digital reality vagymiafene játék/alkalmazás. Tudtok ilyet Android-ra? Mint pl. az a varázslós izé PSP-re
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
Departed #162 üzenetére
Köszi a választ!
A 166. hozzászólás fotóján is látom hogy van benne Bluetooth. A gyártó valami díjat megérdemelne... a saját termékének egy funkcióját letagadja a hivatalos honlapon...
A forgalmazók honlapján persze rendre ott volt, én meg inkább a gyártónak hittem.
A kamerát csak azért jegyeztem meg, mert ott is eltérés volt a megapixelekbe, és a lényeges paraméterről meg elfeledkeztek.
Nem szeretnék csatlakozni a Duna-parton tablettel fotózók táborához. -
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #163 üzenetére
passz.. de ezért sem értem a felháborodásod, mert te is mondtad, hogy pl az angol hang jó, a magyar nem. Innentől csak a hangsávot okolhatod a tabletet nem. A magyar szinkronstúdiók munkáját pedig inkább nem értékelném, amit manapság kiadnak egy kalap guánóval egyenértékű. Pl az aktív mélynyomók meg sem mozdulnak a magyar hangsáv alatt, teljesen üres a mély hangsáv, a magyarok 90%-a teszkós 5.1 hangrendszert használ, ott hangváltó választja le a mélyet. De erről nem tudok mélyebben nyilatkozni, közel 2 éve nem néztem magyar hanggal filmet.
rozsahegyir: root után battery monitor-al meg lehet találni mi okozza a battery draint. Általában az igénytelen android rendszer. De a 15óra alatt 0% egyszerűen nem létezik
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #158 üzenetére
Szerencsére meg van az az előnyöm, hogy van ilyen tabletem, szóval tudok írni tévedésmentesen.
Tehát úgy megfelel, hogy tapasztalat, hogy van benne Bluetooth? Szóval van.Az első kamerát nemtom hány megapixel, sose használtam, a fókusz pedig valószínűleg fix, inkább az 5megapixeles autofókuszos kamerájú telefonommal fényképezem amikor úton vagyok.
Ha találsz még valamit kérdezd meg bátran és megmondom a szikár igazságot.
-
rabbitfriend
tag
válasz
solyomsherif #159 üzenetére
A készüléket úgy vettem, hogy a prestigio honlapján van bp-i szervíz...ott jártam náluk, ahol azt mondták, hogy pénzért szívesen megnézik.Garanciális szervíz Miskolcon van! Telefonon hívtam őket....össze-vissza dadogtak csak...no comment...A készülék eladóvá vált. Semmiben nem különbözik a hangja bármelyikétől. A hardverapróra felkerül a készülék. 54.900-os fix áron! Ha valakit érdekel.....( 06 20 439 2908)
-
daninet
veterán
válasz
rozsahegyir3 #153 üzenetére
ezt alapvetően nehezen tudom elképzelni, mármitn, hogy 15óra alatt nem esik az akku. Itt arról van szó, hogy nem jól kalibrált az akku. Az utolsó 10% úgy fog elszaladni, hogy észre se veszed
Erre van cwm alatt a wipe battery stats, utána általában jó. -
solyomsherif
csendes tag
válasz
solyomsherif #158 üzenetére
Ja igen, és még egy dolog a kamerával kapcsolatban. Ez a megapixel dolog a minőség szempontjából tök lényegtelen, ami lényeges arról viszont nem találtam sehol infót. Autofókuszos, vagy fixfókuszos?
Sajnos az a tapasztalat ahol nem írják ki az fix... -
solyomsherif
csendes tag
válasz
Departed #157 üzenetére
Hát éppen ez az! Elolvastam, és több ellentmondást is felfedeztem a te listád és a hivatalos oldal közt, amit az előbb is belinkeltem. [link] vagy [link]
Nézd meg mit ír a technikai specifikációk alatt.
Te honnan gyűjtötted azokat az infókat? Most akkor a hivatalos oldal nem tudja mi van a gépbe??
A másik az elő- és hátlapi kamera, ott is mást írsz te, és mást ír az oldal.
Lehet még máshol is van eltérés, nem néztem át tételesen, csak ezek voltak amik nekem szemet szúrtak. -
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #156 üzenetére
Biztos hogy van benne.
Messzire nem is kell menni, olvasd el esetleg az első hozzászólást, ott bővebben gyűjtöttem össze minden infót a kütyüről. -
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
rozsahegyir3 #154 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=OnoNITE-&feature=youtube_gdata_player
-
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
rabbitfriend #149 üzenetére
Sony mdr-xd200
https://www.youtube.com/watch?v=6ARTq7I9yIQ&feature=youtube_gdata_player
Elfogadhato a hangereje... -
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
vasárnap lesz időm ki próbálom.
-
DrDante666
tag
válasz
rabbitfriend #150 üzenetére
Pedig a vásárlás szempontjából nálam az egyik fő pozitívum pont a 2 év garancia, vidékiként annak is főleg a háztól-házig funkciója lenne. Korábban amikor erről érdeklődtem, még nem igazán volt senkinek szervizes tapasztalata, kíváncsi leszek milyen lesz ügyintézés.
Itt elég részletesen leírják mit is kellene tenned: [link], ill. mint mindenhol máshol, itt is van 1-2 munkanapos átfutási idő (persze nem telefonon). -
rabbitfriend
tag
válasz
Szervízbe nem tudtam elmenni...felhívtam őket vagy 20-szor....üzenetet hagytam hangpostán. email-t küldtem.....kedves társulat...hát marad a személyes.de az már keményebb lesz....
-
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #145 üzenetére
Milyen fülest használsz? Mint volt Overmaxos megkérnélek, hogy teszteld a készüléket.! Elsősorban a hang miatt kérném, És legalább HD-s filmet nézz meg, hallgass meg rajta.Köszönöm!
-
rabbitfriend
tag
Sztereo hangsáv ritka, mint írtam. Igazad van, de elvárható , élvezhető hangteljesítményt igen. Gondolom, hogy egy mkv filmet csak megnézhetek rajta. Tegnap így tettem. Egy 14 gigás mkv filmet rátettem. A magyar nyelv totál halk. Az angol, német sokkal hangosabb! De így is a készülék kimenő hangereje maximumon volt....Ez egy olyan kiváló fülessel, amit használok, édeskevés...a külső hangszóró is persze csak suttog...Más tablet-nél ez soha nem volt gond.....Utoljára írom le, hogy a kimenő jelszintje a mezőny legrosszabbja.( a youtube-os videók sztereo hangsávosak. változók.de itt is max. hanerőm nyújt elfogadhatót....hozzá kell tennem, hogy ellene vagyok a hangos hangnak! mindig inkább letekerem a hangerőt...na ennél a készüléknél nem kell. hallás károsodást nem okoz...továbbá szervíz...)
-
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #140 üzenetére
Ha meghalsz sem lesz AC3 hangsávnak erőteljes hangja a tableten (sőt, semmilyen stereo eszközön), mondtam, hogy stereo hangsávokkal próbálkozz.
Az, hogy te 12xx felbontáson fullHD-t nézel, a te gondod. Remélem sejted, hogy feleslegesen terheled vele a gépet, és a memóriakártyád.
-
válasz
rozsahegyir3 #145 üzenetére
Gratula hozza,s remelem nem lesz gondod vele,mondjuk az overm utan minden csak aldas lehet...a music volume eq kiprobalhatod még erosites teren,van benne kulon szofveres utanerosites...sajnalom hogy a sam nem jott ossze,de a brandeltek kozt a legjobb valasztas a prest...remelemmigazolja is majd ezt a hirnevet...
-
rozsahegyir3
csendes tag
samu nem jött össze.
ma megjött a presti...
kijelzőjén ennek is látni az érintőpanel rács szerkezetét. de szerencsére csak ha kivan kapcsolva vagy túl nagy az ellenfény és úgy esik rá. fülles hangereje lehetne hangosabb de nem is halk.
tesztelve tunel in, luxfunk radio, youtube.egyenlőre sokat nem tudok mondani, le lett frissítve el tűnt jó pár progi ami volt. most töltődik a fiókban.
-
Nem prestigio,en csak sokat olvasok es a megszerzett tudasommal probalok segiteni ...samu gt p5110 ,maga az alom
nekem is kinai volt ,de oly szinten beragtam ,hogy nem mertem brandeltet venni...ha a preytigiohoz hasonlitom ,nyers eroben 1/3 al gyengebb ,de hala az optimalizacionak gyorsabban mukodik mint barmely rk3066 al szerelt tablet,es akkor az uzemidot meg se emlitem ami 10-12 ora folyamatos net ...
-
WestBam
senior tag
válasz
this is life #142 üzenetére
Neked milyen tabod van? Nem prestigio?
-
válasz
rabbitfriend #141 üzenetére
Szivesen, de vidd is
,sajat tapasztalat nem erdemes otthon veszodnimezekkel a kutyukkel ,hogy hatha jo lesz egy kis szoftveres buhera utan,mert ami kaki az az is marad,es csak bosszusagot okoz,ezert inkabb a szerviz es ha nem tudjak javitani akkor johetnek a kovetkezo lepesek,csere,csereutalvany vagy penzt vissza es jobban megvalasztani mit vesz az ember... Ezt az utat en is bejartam ,szivtam eleget egy csajniz tablet miatt,a majdnem tobbet volt szervizben mint nalam a vegen markas gep veve..
-
rabbitfriend
tag
válasz
this is life #139 üzenetére
Köszi, holnap viszem be a szervízbe! Overmax---Prestigio egy kutya.....
-
válasz
kishandris #136 üzenetére
A ram nincs lekorlatozva,a mennyisege azert annyi mert a gpu ,pontosabban igp kozosen hasznalja a memoriat a cpuval,kevesebbnek azert latod,mert ami a gpunak van fenn tartva az levonodik belole. A jatek nem indulasaban ludas lehet a jb,de gondolom ezt majd javitjak es ha nem warezolt akkor egy frissitessel megkapod majd...
Rabbitfriend ,ha ennyi gondod van miert bosszantod magad,szervizeltesd ne idegeld magad,ha szerviz utan is ilyen marad raersz akkor enni a kefet...vagy rugdosni a ciprusiakat...
-
rabbitfriend
tag
-
kishandris
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen tabom van
Az Lenne a gondom hogy amióta feltettem a 4.1.1-is frissítés azóta nemindúl a modern combat 4
Sokan írták hogy nemtámogatja a flash a jelly bean és az miatt nemtudja elindítani
Meg hogy lekorlátozták a ramot 1GB-ról 896MB-ra!
És így 600 alatt mozog Ami sokjátékhoz nem a legjobb PL: nova 3, asphalt 7
De ezek ellenére megvagyok elégedve vele -
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #134 üzenetére
az 5.1-es hanganyagoknál a beszédhang a center hangszóróra van keverve, a zene meg a szélsőkre. Ezért van, hogy ha TV-ben nézel mozifilmeket nagyon halk sokszor a beszéd, a zene meg üvölt. Mivel ugye nincs ott a center hangszóród. Ugyanez van filmeknél. Jobb lejátszó programok rá tudják keverni a center hangot a szélsőkre, és nem lesz halk.
-
rabbitfriend
tag
Ne sírásról van szó. Ez tény. Mintahogy a kontakt hibás töltő aljzat.( olvass vissza, nem én vagyok ezzel az első, de ez bizton javítható) És fura mód, tegnap 2X is lefagyott...Tegnap módom volt egy IPS paneles Overmaxot látni...Hát bizony van különbség. Nem is kicsi....De még ezzel is megbékélnék...bár...túl sok itt is a bibi, legalábbis nálam...65-ért sok volt. A hang, és a kép kulcskérdés. Az IPS panel mindent visz. Ezen túl vagyok...A hangon nem...Mint írtam, valóban vannak szint különbségek...Még egyszer: a deno videók üvöltenek! Az miért jó? Köszi a tippet...Meghallgatom.
-
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #129 üzenetére
Kezdd azzal, hogy stereo anyagot hallgatsz rajta, nem valami letorrentezett BRrip-et, ami 5.1-es AC3 hanggal jön. Ha megvan, akkor tegyél fel egy normális lejátszó programot, ne a gyárit használd pl MX player. Ha ez is megvan, és ez után is halk, akkor tuti a film a hunyó, nem normalizálták, próbáld másikkal. Próbáld zenével.
-
Indiant
addikt
válasz
rabbitfriend #129 üzenetére
Én sem értem miért sírod tele a topicot a hang problémáddal.
Nálam a következő video szinte térhatású hangot produkál. Próbáld meg.
Gyári böngésző, youtube, BájPeti Svéd kedvesem Polgár Peti.
Ja és a gyári hangszórókkal. -
Abris91
csendes tag
válasz
this is life #123 üzenetére
Még nem fizettek, előbb még részletesen átvizsgálják a terméket... Írtam már emailt is az említett embernek. Tényleg rendesnek tűnt, mivel 5 perc alatt válaszolt. Én már ennek is nagyon örültem, mivel a szervízes tag még csak válaszra se méltatott.
Remélem ő majd nem erődködik annyira, hogy kicserélik, meg majd megjavítják blabla, mivel már teljesen elegem van ebből a mizériából. -
rabbitfriend
tag
válasz
Departed #128 üzenetére
Mint írtam, minőségi fejhallgatóm van. Kérlek nézz utána! AKG 412 P . Utálom a bedugós fülhallgatót...Szerinted meg vegyek 15 ezerért Sennheiser-t..Ez a megoldás? Azért ez nem stimmel egészen...Ettől még a külső hangszóró gyéren muzsikál...Tévedsz. Itt a fórumon, visszaolvastam, nem én világítottam rá erre a dologra először! Legyél szíves, olvasd vissza! Még egyszer.....A demo avi. videók az én fejhallgatómmal is üvöltenek...Megkérdezhetem, hogy melyik filmet nézted, hallgattad meg? Köszönöm! ( a szervízt a kontaktos töltő aljzat miatt úgyis keresem majd.Talán van lehetőség állítani a kimenő jelszinten! ( Sajnos valóban halk...volt My Audióm...És az Overmax is messze verte...)
-
Departed
őstag
válasz
rabbitfriend #125 üzenetére
Leteszteltem, én speciel megsüketülök Sennheiser CX200 Street II fülhallgatómmal max hangerőn hallgatva sorozatot/filmet.
Vegyél esetleg egy ilyen vagy hasonló fülest. Számomra a külső hangszórók is - persze nem légkalapács/fúrógép mellett, hanem otthoni körülmények között - tökéletes hangerejűek, jó fülhallgatómmal meg aztán főleg teljesen OK a hang.
Szóval ne kiabálj please, ha Te hangos körülmények között hallgatnál rajta dolgokat, akkor vidd ezt vissza, és vegyél olyat ami kifejezetten "Hangos"-nak van reklámozva.
Az emberek 99%-ának elegendő a kütyü hangja mindenféle hangerősítő szoftver nélkül. Minőségi fülest/hangfalat alapnak vettem. -
válasz
rabbitfriend #124 üzenetére
Ha nem jo a tableted inkabb kuld szervizbe es ne otthon idegeld magad vele,addig usd oket mig ki nem javitjak....ha meg nem javithato kerj csereutalvanyt....nem mergeld magad egy szkoz miatt feleslegesen...
-
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #110 üzenetére
Felejtsd el ezt is az Overmax után...
-
Azert is irtam anno,shopbol online rendelve,ha minden oke megtartod ,ha gondod van vele vissza a feladonak....fizetett mar a conflex vagy legalabb levasarlasi megjott mar? Fenyegesd oket a fogyasztovedelemmel illetve feljelentessel a vasarloktudatos megtevesztese miatt (csalás miatt) ha sokat akadekoskodnanak ,odaat az overmax forumon van egy email cim annak a conflexesnek irj,allitolag nagyon korrekt modon all a problema megoldasahoz...
Tippert meg szivesen ,azert van a forum hogy segitsuk egymast -
Abris91
csendes tag
válasz
this is life #121 üzenetére
Szerintem már találkoztunk az Overmaxos fórumon is
Köszi a tippet, szerintem akkor én is kipróbálom most a shopból rendelős dolgot, jól hangzik a 8 nap -
-
hamikike
tag
Semmi gond, megértelek, én is végig szenvedtem két példánnyal, csak én figyeltem a 3 napra és éjjel nappal nyüstöltem, de mindkettőt (overmax!!) már a harmadik nap délelőttjén visszavittem és visszakértem a pénzt, mondván többet nem próbálkozom (olyan szinten fagyott, hogy végképp nem indult többet). Ezt már biztonsági okokból shop-ból rendeltem, és házhoz szállíttattam (bár 5 km-re volt az átvevő hely, de a 8 nap miatt).
-
Abris91
csendes tag
válasz
hamikike #118 üzenetére
Jó, elnézést. Csak az előző tabletemmel annyira befürödtem, hogy olyat soha többet nem akarok. Igazából még most se vagyok túl a visszacserélős mizérán, de nagyon remélem vehetek egy ilyet az árából.
Most nem ecsetelném itt a gondokat vele, de legalább egy hetet elvett az életemből, amíg a problémákat próbáltam megoldani rajta. Aztán végül persze nem jártam sikerrel. Most meg a szervízben csücsül, és remélem, hogy visszaadják a pénzem.
Mégegyszer, elnézést az óvatosságom miatt. -
Abris91
csendes tag
válasz
Departed #116 üzenetére
Te mindig túl jó dolgokat írsz a tabról
A hangon kívül eddig senki se írt semmi rosszat. Az meg engem pont nem zavar egyáltalán... sose használnám.
Szóval emberek gyerünk, most szidjátok benne, amit csak lehet
Bár ha tényleg nincs benne semmi gond az lenne messze a legjobb!!
Persze köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál -
Abris91
csendes tag
Bluetooth van benne? Csak mert nemrég vettem egy bluetooth-os billentyűzetet az előző tabletemhez, és felhasználnám ehhez is
Igazából nekem igen kicsik az igényeim evvel a tablettel szembe:
-legyen normális a wifije: ne dobjon le róla + ne legyen 1-2-es jelerősség az adó mellet
-legyen benne bluetooth
-suliban jegyzeteléshez használnám főleg, szóval egy olyan 5-6 órát bírjon az aksija
-meg azért ne legyen olyan lassú, hogy amikor lapozok 1 pdf-ben, akkor 3-4 mp-ig tölti az adott oldalt.
-ja meg a random újraindulás + fagyások se a kedvenceim.Szerintetek ezeket az igényeket kielégíti a tablet? Aki valamilyen egyéb hibát tapasztal, kérem az is ossze meg, hogy reálisan tudjak dönteni.
Köszi -
hamikike
tag
Ez lehet az amit vagy kb. két hete írtam, amikor frissítettem 4.1.1 -re. Először frissített 4.1.1-re, újraindított, majd megint elkezdett telepíteni, de az lényegesen rövidebb ideig tartott. Figyelmesen olvasva a kísérő szöveget, tényleg egy második, kiegészítő frissítés zajlott.
-
hamikike
tag
válasz
Szerintem az egy szerencsétlen példány.
-
rabbitfriend
tag
válasz
Ez is gáz...Hát akkor ez a készülék is kiesett? Ami bosszant, hogy vettem hozzá egy kis Genius beépített akksis hordozható, USB-n feltölthető ( aktív!!)gömb hangszórót.. A mobil telefon 3,5-ös kimenetén üvölt, jó minőségű a hang...A laptopnál szintén....A Prestigiónál minden maxon van, és még a relatíve hangosabb youtube is nagyon gyér...Ez már tényleg őrület...Az összes brandelt kínai szar mehet a p...ba....
-
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #109 üzenetére
Egyszerűen kicsi a kijövő hangteljesítmény. Van persze különbség filmek, youtube zenék között...De max. 15%-os eltérés lehet. A külső hangszóró halk, de fülessel is gyenge a hang. Nagyobb zajban már alig hallható....( AKG 412P - nagyon érzékeny fejhallgatóval ráadásul.....125db!!!) . Kis millió progit töltöttem le hangerő javításra...vagy 10 féle video playert kipróbáltam...Érdekes, a demo anyag az hangos! Vajh miért?! Játékot nem használok.Azt nem tudom...
-
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
rabbitfriend #107 üzenetére
Ez miben jelrntkezik?
-
Indiant
addikt
Itt a 1.0.9:
ftp://yf.prestigio.com/Firmware/MALATA/PMP7100D_20130212_v1.0.9.zipDE! csak 30MB, tehát nem teljes rom, csak update
-
rabbitfriend
tag
-
hamikike
tag
válasz
rozsahegyir3 #103 üzenetére
Nem tudom igazából mit láttál, de nálam a 4.0.? oprendszerben ha nyomva tartottam egy ikont (pl. át akartam helyezni), megjelent egy rácsháló, de ez csak pozicionáló célzattal.
4.1.1 -re frissítés után ez eltűnt Szerintem ez szoftveres dolog és nem hiba volt! Én pl. hiányolom. Az előttem szóló azért nem látja, mert ő már 4.1.1 -el kapta (ha jól emlékszem).
Kérdés te mit láttál! -
rabbitfriend
tag
A alacsony kimenő hang teljesítményre kérnék tanácsokat!
-
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #103 üzenetére
Nem!
-
rozsahegyir3
csendes tag
Steelcore után nekem is ez lesz de még nem rendeltem meg.
Haverét nyomogattam az teljesen jó volt de egy dolgot észre vettem amit nem kellet volna (ezek a dolgok engem frusztrálnak és onnantól kezdve látom mindig és zavar...)
Az érintő panel rács szerkezete látszik a kijelzőn. Ez másnál is jelen van? -
hotian
tag
válasz
DrDante666 #77 üzenetére
Most találtam ezt az oldalt. Több eszközt is össze lehet hasonlítani, a samu nem sokkal erősebb. Sajnos a battery adatok hiányosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest