Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbitfriend
tag
válasz
Departed
üzenetére
Mint írtam, minőségi fejhallgatóm van. Kérlek nézz utána! AKG 412 P . Utálom a bedugós fülhallgatót...Szerinted meg vegyek 15 ezerért Sennheiser-t..Ez a megoldás? Azért ez nem stimmel egészen...Ettől még a külső hangszóró gyéren muzsikál...Tévedsz. Itt a fórumon, visszaolvastam, nem én világítottam rá erre a dologra először! Legyél szíves, olvasd vissza! Még egyszer.....A demo avi. videók az én fejhallgatómmal is üvöltenek...Megkérdezhetem, hogy melyik filmet nézted, hallgattad meg? Köszönöm! ( a szervízt a kontaktos töltő aljzat miatt úgyis keresem majd.Talán van lehetőség állítani a kimenő jelszinten! ( Sajnos valóban halk...volt My Audióm...És az Overmax is messze verte...)
Új hozzászólás Aktív témák
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest