Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbitfriend
tag
válasz
Departed
üzenetére
Bizony baj, hogy nem lehet látni egymás mellett a két fajta kijelzőt. Az IPS vitathatatlanul a legjobb a tabok esetében...Hogy a Prestigio honnan szedte ezt az MVA Led-es panelt...Nem hiszem, hogy drágább a másiknál...Én a fórum társunknak 55-ért adtam el, szinte vadonatúj állapotban. Ennél 1 ft-al sem ér többet. Ennyiért nagyon jól járt vele...de 65, 70 ezer-ért....ugyan már....( A 2 éves háztól házig bohóckodást hagyjuk. Miskolci szervíz...Jó, hogy nem Moszkva...ilyet kitalálni...átb@szták az ember fejét...Ha tudom, hogy a bp-i szervízük csak kp-ért javít, hagyom a f@szba....) És a másik. Semmilyen tablet PC-ért nem érdemes 100-150 ezer ft-ot kiadni...Főleg nem hitelre. Egyszerűen véteknek tartom. Annak pláne nem, akinek pénze "kihegyezett'.
-
totog
tag
válasz
Departed
üzenetére
Én sem láttam 2-t egymás mellett, de pl. kollégám AMOLED-es samu telefonja jóval élénkebb színeket mutat, és a fekete is feketébb, nyilván. Viszont ha nincs mihez hasonlítani, eszembe se jutna hogy rossz a képminőség, nagyon szép szerintem már ez is, néztem pl. természetfilmet, az is nagyon élvezetes volt. Vájt szeműek persze lehet hogy igénylik az IPS-t, részemről kicsit túl van hype-olva, és ez is bőven jó. Egy adott szint felett ez már csak dobálózás a HBR-ekkel. Szerintem nézd meg csak ezt, és ha jó, vedd meg. Normál használat mellett sem egy IPS-es mellett fogod használni hogy folyton érezd hogy "jaj ez kicsit rosszabb", hanem önmagában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest