Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbitfriend
tag
Sztereo hangsáv ritka, mint írtam. Igazad van, de elvárható , élvezhető hangteljesítményt igen. Gondolom, hogy egy mkv filmet csak megnézhetek rajta. Tegnap így tettem. Egy 14 gigás mkv filmet rátettem. A magyar nyelv totál halk. Az angol, német sokkal hangosabb! De így is a készülék kimenő hangereje maximumon volt....Ez egy olyan kiváló fülessel, amit használok, édeskevés...a külső hangszóró is persze csak suttog...Más tablet-nél ez soha nem volt gond.....Utoljára írom le, hogy a kimenő jelszintje a mezőny legrosszabbja.( a youtube-os videók sztereo hangsávosak. változók.de itt is max. hanerőm nyújt elfogadhatót....hozzá kell tennem, hogy ellene vagyok a hangos hangnak! mindig inkább letekerem a hangerőt...na ennél a készüléknél nem kell. hallás károsodást nem okoz...továbbá szervíz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő