- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
Macika_MC #393 üzenetére
Ezt mivel nyitottad meg, ez úgy látom mint ha a Prestigio saját fájlkezelője lenne. Mert az kezdetek kezdetén az én is érzékeltem, hogy az azt is látja, amit más nem, csak valahogy ezt a továbbiakban nem forszíroztam, mert nem voltak ilyen olvasási gondjaim, és mást használtam (TCM, ES). Ez lehet megoldás másnak is!
-
hamikike
tag
De még várd meg, míg Daninet kipróbálja (ha jól értettem) hétvégén a rootolást és pozitív lesz az eredmény, és tetszés szerint lehet majd buherálni, hogy fogja magát sajnálni Nyuszifül (bocs nyuszifül, de te már csak ez maradsz).
Hajrá Daninet. már csakazért is! DE ha bátor vagy, azt mindenképpen köszi mindenki! -
Macika_MC
tag
válasz
rabbitfriend #389 üzenetére
Hát drága barátom akkor te is valamit rosszul csináltál.
Nekem a külső vinyomat ami 320 gigás és nincs külső táp hozzá és NTSF-re van formázva gond nélkül viszi.
De van 500 gigás meg 1 terrás vinyom is csak az most a gyerekszobába van nem tudom megnézni. -
csibu99
tag
Rabbitfriend hozzászólásait kéretik nem komolyan venni, egy TROLL, aki csak azért van itt, hogy szórakozzon a többieken. Vegyétek úgy, mintha itt sem lenne. (Hogy valakinek mennyi ideje van, te jó ég...)
-
hamikike
tag
válasz
rabbitfriend #390 üzenetére
Már korábban is kérdeztem mid van, szerintem mindkettő, lehet hogy nem direktben, de próbálkozol mindkettőn, és most sajnálkozol. Mert mi dolga van itt szítani a tüzet annak, akinek már nincs oka rá?
Nincs ilyen vinyóm, de: szerintem a tab nem tud leadni annyi energiát az usb-én, ami elég lenne egy forgó winyóhoz (itt a kapacitás nem lényeges). Lehet, hogy ezért is nem lehet tölteni usb-én, mert ezt nem akarták (tudod 2 Ft-ért nem kapsz gyémántot, még port sem). De az aktívat kezeli. Itt van az a kompromisszum, amit írtam, hogy jó tojásrántottát ne várj egy teáskannától (ez csak kisarkítás, még mielőtt példát hoznál az ellenkezőjére!)
Én kipróbáltam a Steelcore-t, 2 példányon is, az az instabilitás, amit ott tapasztaltam, nekem megéri azt, hogy nem tudok külső táp nélküli 500 GB-és vinyót kezelni, de minden mást igen (savanyú a szőlő)
-
hamikike
tag
válasz
rabbitfriend #386 üzenetére
Mit bántál meg, hogy eladtad, vagy, hogy veszítettél rajta? Nem mindegy!
-
hamikike
tag
Nekem kb. 3 hónapja van meg, minden nap használom, hol fél órát, hol 1-2-3 órát. Még nem fordult elő olyan eset, ami problémát okozott volna, ha igen ne tudtam volna kezelni (ez igazából nem volt probléma).
Igazából sok appot próbálok ki, néha van olyan állapot, amikor 150-200 is van telepítve, ilyenkor figyelni kell a szabad memóriára. De mindig tudom kezelni. -
hamikike
tag
válasz
eckmester #383 üzenetére
Szerintem ha kiszűröd az akadékoskodókat (persze nekik is kell a levegő), akkor plusz véleményeket olvasol. Azt azért a plusz véleményű emberek többnyire hozzá teszik: ennyi pénzük volt erre, a plusz 40-60 eft-ért nem kapnak sokkal jobb gépet, tudták mit kaphatnak ezért, ez nekik tökéletesen megfelel, nem akarnak 2 forintért csodát venni, fontos a stabilitás, stb. stb.
Hozzá kell tennem, nekem van egy SG Note I 5"-os telefonom, de én azt telefonnak használom, mert arra, amire ez a tab jó a Note nem. Pedig az egy drága készülék, de a méretétől eltekintve, nem érzem mitől lenne jobb arra a célra, amire a tabot használom. Meg sem fordult a felemben, hogy kellene egy 100-150 eFt-os SG tab.Ebből az derül ki, kell az értelmes kompromisszum, ha valaki erre képes, nem csalódik!
-
hamikike
tag
válasz
eckmester #381 üzenetére
Megmondom őszintén, nem izgatott, mert nem erre vettem. Hírek, böngészés, olvasás, e-book, mostanában némi gyerekjáték (hang kell hozzá).
De én is kipróbáltam, és ha a kezemben tartottam, akkor nekem jó volt. Mellesleg eddig minden formátumot vitt, amivel találkoztam.
Az igaz, hogy kipróbáltam vag 5-6 féle lejátszót és a végén az MX-nél és VPlayernél kötöttem ki.
Lehet, hogy néhányan úgy akarják filmnézésre használni, hogy leteszik 2 méterre és azt hiszik hifi élményben lesz részük. Hát nem, de az orromtól 40 cm-re, ülve vagy ágyban, ha nem bömböl mellettem más X watton, nekem jó.
Ezért nem értem a mások problémáját, mert ha valaki egy ilyen méretű képet nézve bömbölést akar film nézése közben, akkor annak a fülével, vagy nem tudom mivel van baj.Ezek után jött itt valakinek az EQUALIZER nevű program ötlete, amit én is kipróbáltam. Ez már több, mint elég volt.
-
hamikike
tag
válasz
hamikike #378 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől, akiket lerohantam, de eddig (bár folyamatosan olvasom a fórumot) igazából nem voltak fontosak a reakciók. Most viszont valami olyannal szembesültem, amit eddig triviálisnak gondoltam.
Tehát ne érezze senki magát lecseszve. Én is csináltam sokszor olyat, ha valami nem ment, újraformáztam, töröltem, dugtam (?), másoltam, újraindítottam.
Sokszor fél napokat vacakoltam, mert érdekelt a megoldás, és a nehogy má kifogjon rajtam.DE előtte valami fontosat tettem, elolvastam minden lehetséges forrást, kerestem gugliban, topikot bújtam (még a más topikja is jó néha). Mielőtt 1 nap alatt megvettem, 3 hétig molyoltam utána!!
DE egy dolgot nem tettem, nem kezdtem utálni, sározni, s(z)arozni a jelenlegi gépemet, mert azt én vettem, utánaböngészés, megfontolás után (hozzá teszem, előtte 2 db Overmaxot vittem vissza 1 hét alatt, mert mindkettő a végleges lefagyás mellett döntött, már be sem tudtam kapcsolni, de ezt sem utáltam nyuszifülesen, csak azt mondtam nem jött be, és ügyeltem a csere lehetőségre)Persze fontos a türelem, a kitartás, némi alázat, és nem a fejjel a falnak, és a ha nem azonnal akkor k..va sz...r minden, de főleg az eszköz, és hülye az aki megveszi, mert milyen gyökér a gyártó.
Kicsikét tessenek magukba szállni, azok akiket érint. -
daninet
veterán
válasz
hamikike #375 üzenetére
a hálózaton levő eszközök mind samba szerveren csatlakoznak, annál teljesen mindegy, hogy linux vagy win mivel ugyan az a protokoll.. ettől persze igaz, hogy látható android eszközökön
de ez nem olyan érdekes, mivel a tablet eleve rendelkezik microSD kártya hellyel
persze ha már van benne, akkor macerásabb, de érted..
-
hamikike
tag
válasz
sajti_pajti #366 üzenetére
Konkrétan nálam vannak pendrivék, melyek FAT, FAT32 NTFS-re vannak formázva, sőt vannak ilyen SD kártyáim. Mindegyik 2GB-től 32 GB-ig. Eddig ezeket a problémákat nem ismertem, és eddig itt sem merült fel.
De kipróbáltam már Wincsiket is, azok NTFS voltak. Azt is kipróbáltam, hogy usb elosztón mi van, ott pl. nem működött, még akkor sem ha aktív volt. De simán igen, még OTG sem kellet csak egy adapter (bár van OTG-m és azzal is OKÉ)
Bocs, most ti valamilyen új kihívást jelentettek, de nem igazán tudom mit, mert itt nem nagyon lehet elbaltázni valamit. Semmilyen szoftvert nem használtam. Ez nem igaz, mert a hálózatomban lévő eszközöket egy-két macerás programon kívül kapásból igazán az ES FileExplorel látta, gond nélkül (Linux formátumot is!)
Az igaz, hogy más eszközt (fényképezőgép, más eszköz) -
hamikike
tag
válasz
Gulyopapa #364 üzenetére
Én azért (X) idősebb vagyok nálad, ez nem kor függvénye, bár én informatikával foglalkozom, tehát egyértelműbbek a dolgok. Bár az androidos oprendszert én sem ismertem eddig, de logikailag az informatikában nem lehet nagyot tévedni (csak egy ideig esetleg nem sikerül), ha valakinek van némi ismerete az info más területén.
Számít a szemlélet, a nem adom fel, és a nem utálom a mélységes .... ba mindent és mindenkit, hanem olvasok, érdeklődök, próbálkozom. A türelmetlen, izgága emberek kb. arra jutnak, amire ....!!
Ezt nem neked mondom igazából, hanem a nyuszifülűeknek -
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #370 üzenetére
sd kártya olvasó
ebay-en 1 dollár szállítással, de sok helyen vehetsz.
De ha van egy usb kártyaolvasód aminek nem kell speckó driver akkor az is jóvaaaagy.. a fényképezőben használsz microSD-t SD adapterrel, és azt bele tudod rakni a tabletbe. Sok verzió
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #364 üzenetére
ezaz.. flash meghajtókat csatolhatsz hozzá, de mindenféle eszközöket amikhez driver vagy valami importáló szoftver kell nem fogsz tudni (ilyen a fényképező is, csak jelen esetben a windows tudja importálni a képeket)
ez alól az egér és a billentyűzet, illetve direkt androidhoz gyártott perifériák kivételek.azt tudom javasolni, hogy keríts egy ilyet:
kiveszed a gépből a kártyát, és ezt már tudod hozzá csatolni. ez a bigyó aprópénz mindenhol
-
hamikike
tag
válasz
sajti_pajti #356 üzenetére
Hát nem tudom ti mit csináltok, de én főleg a TCM-et használom, mindent felismer, de saját hálózatomban lévő nasokat, sőt még a wifi router usb csatijára dugot pendrivét is látja. A pendrivéim össze vissza vannak formázva NTFS, FAT32, FAT, mindegyiket látja. Nem is igazán gondolkozomtam eddig ezen a problémán!
-
hamikike
tag
Én igazából csak a topik nyitás elején reagáltam dolgokra, de minden nap mindig mindent elolvasok, és néha derülök dolgokon.
Most viszont nem tudom szó nélkül megállni a negatív reakciókat.
Úgy tűnik aki semmi jót nem várt a géptől, azon bosszút is áll a hozzá nem értés.
Nekem mindig minden működik.
Nyuszifület meg nem értem, nem ilyen gépe van mégis mindenbe bele üti az orrát és reagál olyanokra, amiket elméletileg már ki sem tud próbálni.
Vagy mégis megtartotta és utálkozik??? -
Gulyopapa
addikt
Pár napja van meg az eszköz és előtte SOHA nem volt androidos cuccom.
Ja, és 49 éves vagyok( nem számítástechnikai szakember )
Amúgy nem nagy probléma ez csak meglepődtem hogy nem támogatott a gép valamiért ...A fényképezőt a windows sem látja meghajtóként ...
Annyi hogy az "Eszközöknél" látom hogy ott van és meg tudom nyitni ( windows ). -
hamikike
tag
válasz
Gulyopapa #342 üzenetére
Nekem nem otg kábelem van hanem csak egy sima mini usb dugó - normal usb aljzat adapterem is van (semmi OTG bár azzal is megy ) és mégis látom a külső USB eszközöket, mondjuk fényképezőgépet nem próbáltam, de az áthidalható Sd kártyával vagy pendrivével.
Megáll az eszem, mit bénáztok össze! -
daninet
veterán
válasz
hamikike #358 üzenetére
neki semmi nem jó ezzel a tablettel, csak azt nem tudom miért nem adja el és vesz másikat?
Gulyopapa: Tehát. Mikor PC-hez csatlakoztatod, olyankor meghajtóként jelenik meg, vagy egy fényképező eszközgént amiről lehet fotókat importálni? Mert ha utóbbi, akkor nem is lesz jó!
-
hamikike
tag
válasz
sajti_pajti #338 üzenetére
Én mindent látok, szerintem ti valamit nem jól csináltok. Pl. Esfileexploreller min den hálózuaton lévő meghajtómat látom, legyen az bármilyenre formázva.
-
hamikike
tag
válasz
rabbitfriend #340 üzenetére
Akkor balfácán vagy, vagy neked ilyen gépek jutottak!!!!???
-
sajti_pajti
tag
válasz
sajti_pajti #356 üzenetére
Nézgelődtem Play store-ban: Van egy pár forintos "USB Stick Plugin-TC" amivel rootolás nélkül is kezeli a TC az NTFS meghajtót. Egyéb (általános) megoldásokhoz viszont kell a rootolás. Különösebben nem értem, hogy mi ebben a ráció, de ettől még ez van (de ez a téma szerintem már általános Android kérdéskör és nem feltétlenül specifikus).
-
sajti_pajti
tag
Rosszul fogod meg a problémát: a gond azzal lehet, hogy milyen file rendszerre (NTFS, FAT, FAT32, stb.) lett formázva az eszköz (pendrive, SD kártya, külső vincseszter, stb).
Mondjuk a Total Commandertől elvárnám, hogy ne csak FAT32-t ismerjen fel (de most szervízben a mobilon, ezen a táblán meg még csak gondolkodom)... -
daninet
veterán
illetve még annyi, hogy play storeban minden alkalmazás 15percig visszaváltható, tehát ha nem működik akkor visszakapod a pénzed és nincs bánat..
de most kipróbáltam, hogy nyuszi kollégát is megnyugtassam, egy SD kártya olvasót és egy pendriveot csatlakoztattam, mindkettőt látja a media importer és a total commander is.
Illetve a galériában is megjelentek a képek -
daninet
veterán
-
Gulyopapa
addikt
válasz
sajti_pajti #351 üzenetére
Kipróbáltam és műxik
de tényleg nem elegáns, vagyis inkább nyűgös
Amúgy érthetetlen hogy mit nem lát rajta, vagyis látja de unsupported ...
Másnak a D90-ét látja. Mindegy ... -
Macika_MC
tag
Csináltam egy szar minőségű videót igaz az én gépem 9/7"-es.
De láthatjátok hogy hasít a net
Meg a 32gigás pendrivet is látja ahol a video meg a képek vannak.
A youtube Full HD videokat is szaggatás nélkül viszi.
A hanggal sincs baj a földre volt fektetve és hallani rendesen fél hangerőn.
Majd ha lessz időm csinálok jobb videot. -
Gulyopapa
addikt
OTG-re rádugtam 3 féle pendrive-ot + fényképezőt, mindent hibával eldob ...
Hol keresem ? Hol keresném ? Nexus Media Importer... -
csibu99
tag
Wifi: azért vettem ezt mert NINCS gond a wifijével. Nagyon jól látja, érzékeli. Lakótárs hozott egy netbookot, ugyanott, ahol az éppen látja a netet, de laggol neki minden, ott ez 4-es... pedig csak silány smc router van itt. Egyedi hiba lehet vagy a masinában, vagy a routered beállításaiban!
OTG kábel: nekem eddig mindent 1 mp alatt (!) felismert, ugyanezeket a vindóz 30-90 mp alatt érzékeli és teszi kezelhetővé (akár egérről, akár joypadról, akár pendrive-ról beszélünk).
-
Gulyopapa
addikt
válasz
rabbitfriend #340 üzenetére
Én meg megvettem a Nexus Media Importer-t 900 pézé és *aszhatom mer nem lát semmit a gép !!!!! -
rabbitfriend
tag
válasz
A Prestigio-nál kívülről nem lát semmit. Sem külső vinyót, sem fényképezőt, sem pendrive-ot nem ismer fel.
-
rabbitfriend
tag
válasz
Nekem ez a gép is volt, és Overmax Steelcore is..és újra Overmax....simán, minden app nélkül viszi a 64 Gigás pendrive-ot...a külső 500 Gigás vinyót...Nikon gépemet is...és nem kell az 5.1-es, és AC3-as hangot konvertálni sztereóba. Szépen, hangosan adja ki...A belső tárhely szabad 12 Giga, FAT32-es. A külső SD kártyát lehet NTFS-re formázni. A belsőt nem, így ide max. 2 Gigás anyagot tehetsz.
-
sajti_pajti
tag
Nno, akkor homályosítson fel valaki: Hogy is van ez? Ha mondjuk rádugok egy külső HDD-t ami NTFS-re van formázva, akkor azt üresnek fogja látni? SMB-n keresztül a NAS-om tartalmát fogja látni? Vagy itt is csak a FAT32-es tartalmakat?
Más: XBMC-t telepített már valaki erre a gépre?
köszi
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #335 üzenetére
csak ezzel megy
alapból az android bajlódik még az ilyen külső flashdriveokkal úgyhogy kell ez az app -
Gulyopapa
addikt
Rákötöttem a gépre egy Nikon fényképezőgépet.
A gépet latja is de 0 képet ír hozzá, tehát nem tud semmit importálni, pedig a kártyán 200 db kép van.
Mit csinálok rosszul ? -
Gulyopapa
addikt
6 óra 15 perc használat után kért töltést ( 12% ) a gép.
Az azért nem olyan rossz. -
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #330 üzenetére
Ez elég önfejű hozzáállás. Ha van egy rossz routered ami mobil eszközökkel nem tud megfelelő kapcsolatot felállítani, akkor lehet itt jajjgatni, jobb nem lesz. Mint írtam, próbáld ki másnál. Biztos jársz erre-arra, manapság mindenkinek van routere otthon, próbáld ki ott is. Én 60%-ra veszem, hogy az a gond, 20% szoftveres probléma, 20% hardveres.
Factory resettől visszaáll minden gyárira, a google fiókoddal szinkronizált dolgok maradnak. A megvásárolt programokat újra le kell tölteni, az adat nem marad meg bennük. -
Departed
őstag
válasz
Gulyopapa #323 üzenetére
Nekem hasonló router-rel, csak 2antennással gyönyörűen hasít, de ugyanígy 1antennással is, meg még egy harmadik félével is.
Próbálj valahogy sávot változtatni a router-en, hátha megjavul. Meg fontos hogy alvó állapot után várj egy keveset amíg rendesen föláll a kapcsolat, aztán mehet a menet.
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #323 üzenetére
Mielőtt leírod, próbáld ki másnál másik routerrel.. Nekem egy hoki access pointom volt sokáig, minden android eszköz pont ezt játszotta vele. (Nembeszélve az olyan finomságokról mint behazudta, hogy nagy a térerő, holott gyenge volt, szakadt vele a net stb.)
Illetve más nem írta, hogy ilyen gondja lenne, ezért is gyanús, hogy egyedi hiba nálad a dolog. Galaxy S2-őm van, annál simán erősebb az antennája.
-
Gulyopapa
addikt
Van egy ilyen gépem és a wifi-je tragikus.
1m-re a routertől ( TP Link 1043 ) is fél-1 perc mire meg tudom nézni a leveleimet.
A földszinten meg percek ...
Egyáltalán belassul az egész rendszer ha netezek.
Egy baromi nagy csalódás.
Nem lehet ezzel valamit kezdeni ? -
-
Departed
őstag
-
gorkmc
tag
Hivatalos ügyfélszolgálati válasz: No, it is not possible to charge the tablet trough the mini USB port.
-
gorkmc
tag
Vettem hozzá egy ilyen forgatható tokot.
Teljesen jól belefér. Minden nyílása szabadon hozzáférhető. -
csétomi
csendes tag
Nyuszipajtás kritikája felkeltette a figyelmemet, ezért teszteltem a videolejátszás hangerejét. (720p film + MX player.
Tablet hangszóró: Teljesen élvezhető. Hangerő szoftveres erősítéssel nagyobb szobában távolabbról hallgatva is rendben van.
Panasonic füles: Erősítés nélkül is teljesen rendben van.
Sony mobil fülhallgató : Alapvetően nem egy minőségi darab, a hangerő és a minőség se volt tökéletes, a csatlakozó mozgatása egyes sávokat erősített/gyengített.
Logitech 2.0 hangszóró: Erősítés nélkül valóban nem túl rózsás. 200 SW erősítésen nem tudnék olyan messze ülni, hogy még lássam, de már ne halljam :-)Összegezve szerintem letölteni egy plusz lejátszót és felhangosítani nem nagy fáradtság, és eltörpül a többi előny mellett. Egyetlen említésre méltó kritika a jack csatlakozót érheti. Elég nehéz véghelyzetig tolni bele a dugót, és ha nem ez nem sikerül nagyban torzul a hang. Ez lehetett rabbitfriend problémája esetleg.
-
-
kene56
csendes tag
Sziasztok!
Két hete van ilyen tablet-em. Mindennel meg vagyok elégedve. Ezért a pénzért remek gép. Egy problémám van: túl rövid a töltő kábele. Azt látom, hogy 5V2A , de sehol nem találom a dugó méretét. Lehet-e valahol ilyen méretű töltőt beszerezni, aminek hosszabb a kábele? Előre is kösz.
-
csibu99
tag
Hmm ez érdekes, első bekapcsolásnál engem is ijesztegetett a dolog, de miután lefrissítette magát nem volt ilyen gond.
A hátlapot is nagyon furcsálltam, nem tetszett. Viszont annyira kézre áll, kellemes tapintású és magabiztosan tartható egy kézzel is, hogy megemelem a kalapom a mérnökök előtt ez ügyben! -
daninet
veterán
Üdv!
Ha valakinek van rootolt készüléke, ezt próbálja már ki, növeli-e a hangerejét a tabletnek. Elrontani nem lehet, max nem történik semmi.Method for sound boost.
- Open the 'Root Explorer' app
- Go into the '/system' folder
- Then go into the '/etc' folder
- Navigate down to the 'init.sh' file
- (Long) Press on it until a menu appears, and then navigate to 'Open in Text Editor' and select it.
- At the bottom of the text, add these 2 lines (type them exactly as they are printed here) :alsa_amixer sset 'Playback Boost' 2
alsa_amixer sset 'Capture Boost' 3- Press the Menu button, then press 'Save & Exit'
- Reboot your tablet, enjoy better volume!Elvileg minden x86 android készülékkel működik a dolog. Engem egyedül skypenál zavar máshol nincs gond, de jó lenne, ha ott se kellene headset
-
Departed
őstag
-
csétomi
csendes tag
Sziasztok. Én is beruháztam egy készülékbe. Az első találkozás kicsit ijesztő volt, mikor lockoltam a képernyőt nem kapcsolt ki csak eltűnt a fényerő. És utána se ki, se be, miután 20mp-ig nyomtam a bekapcsoló gombot újraindult, azóta frissíttette magát a FW, és 2-3 órája gond nélkül fut. A tapasztalataim eddig pozitívak. Sebességre nem lehet panasz. OTG-vel a vezeték nélküli Logitech egér/bill. kombót azonnal felismerte. WIFI jel maxon. Most fogom tesztelni 1080p-s filmmel a hangot, és a képminőséget. Ami számomra kicsit negatívum az a hátlap borítása. De többen írták, hogy megszokható. Hamarosan kipróbálok pár izmosabb játékot, szóval még várható további értékelés.
-
csibu99
tag
Dehogynem, merülne az. Amikor zenehallgatás mellett játszok (nem 3d-s nagy igényű játékkal) és töltőre van dugva akkor kb. annyit érek el, hogy nem merül. Használat közben ugyanúgy merülne még ha gépre is van dugva, csak max. lassabban. Amúgy nálam is az a helyzet így kb. 1 hét használat után, hogy napközben megy vígan, este töltőre rakom, reggelre 100% és estére kb. 15-20%-a marad.
-
totog
tag
válasz
Departed #302 üzenetére
Annak látnám értelmét, hogy így viszont nem merülne használat közben. 1 ampert még lehet szerezni innen-onnan, az már elég hozzá.
Én amúgy azért örülnék USB-snek, mert akkor 1 töltő jó lenne minden kütyühöz, és nem kéne cipelni még egyet. Meg pl. akkor kocsiban is lehetne tölteni/szinten tartani. -
totog
tag
USB-n nem tölt. A töltő jóval nagyobb áramerősséget ad ki, talán ezért. Samsung tableteknél olvastam, hogy root-olás után engedélyezni lehet az USB-ről töltést - de ha sikerül is, lassabb lesz a töltés, mint a hálózati adapterről.
Ki akartam próbálni, de még nem vettem rá magam a root-olásra, így ez várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Videó stream letöltése
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest