Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azert is irtam anno,shopbol online rendelve,ha minden oke megtartod ,ha gondod van vele vissza a feladonak....fizetett mar a conflex vagy legalabb levasarlasi megjott mar? Fenyegesd oket a fogyasztovedelemmel illetve feljelentessel a vasarloktudatos megtevesztese miatt (csalás miatt) ha sokat akadekoskodnanak ,odaat az overmax forumon van egy email cim annak a conflexesnek irj,allitolag nagyon korrekt modon all a problema megoldasahoz...
Tippert meg szivesen ,azert van a forum hogy segitsuk egymast
-
-
hamikike
tag
Semmi gond, megértelek, én is végig szenvedtem két példánnyal, csak én figyeltem a 3 napra és éjjel nappal nyüstöltem, de mindkettőt (overmax!!) már a harmadik nap délelőttjén visszavittem és visszakértem a pénzt, mondván többet nem próbálkozom (olyan szinten fagyott, hogy végképp nem indult többet). Ezt már biztonsági okokból shop-ból rendeltem, és házhoz szállíttattam (bár 5 km-re volt az átvevő hely, de a 8 nap miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest