Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rabbitfriend
üzenetére
Szivesen, de vidd is
,sajat tapasztalat nem erdemes otthon veszodnimezekkel a kutyukkel ,hogy hatha jo lesz egy kis szoftveres buhera utan,mert ami kaki az az is marad,es csak bosszusagot okoz,ezert inkabb a szerviz es ha nem tudjak javitani akkor johetnek a kovetkezo lepesek,csere,csereutalvany vagy penzt vissza es jobban megvalasztani mit vesz az ember... Ezt az utat en is bejartam ,szivtam eleget egy csajniz tablet miatt,a majdnem tobbet volt szervizben mint nalam a vegen markas gep veve..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
,sajat tapasztalat nem erdemes otthon veszodnimezekkel a kutyukkel ,hogy hatha jo lesz egy kis szoftveres buhera utan,mert ami kaki az az is marad,es csak bosszusagot okoz,ezert inkabb a szerviz es ha nem tudjak javitani akkor johetnek a kovetkezo lepesek,csere,csereutalvany vagy penzt vissza es jobban megvalasztani mit vesz az ember... Ezt az utat en is bejartam ,szivtam eleget egy csajniz tablet miatt,a majdnem tobbet volt szervizben mint nalam a vegen markas gep veve..