- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fajvedo
csendes tag
A tisztaszoftver felé is jeleztem emailben a problémát, ők szerencsére segítettek megoldani a problémát.
Törölték a tisztaszoftveres regisztrációmat, így már nem vagyok jogosult az Office365 használatára, pedig aktív nappali tagozatos jogviszonyom van az elte-n.
Végülis ez is megoldás a problémára ...A tisztaszoftvereseknek írt levelemben nem használtam durva vagy fenyegető hangnemet, egy egyszerű hivatalos levél volt.
-
fajvedo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egyetemi hallgató vagyok aktív jogviszonnyal.
Tisztaszoftver keretében Office 365 ProPlust használok. A Powerpoint használata közben nem tudok menteni.
Szerettem volna ezt a hibát a Microsoft support-nak jelezni, de ők azt mondták nem foglalkoznak a tisztaszoftveres office-okkal. A tisztaszoftveresek pedig azt mondják forduljak a Microsoft support-hoz.Úgy érzem, mintha a Microsoft support lusta lenne és megpróbál valamilyen mondva csinált indokkal elhajtani. Az ő terméküket használom, amiért az állam évente több milliárd forintot kifizet, szerintem a támogatás is jár a termékekhez.
Kinek jelezhetném a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mozilla Firefox
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő