Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fajvedo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egyetemi hallgató vagyok aktív jogviszonnyal.
Tisztaszoftver keretében Office 365 ProPlust használok. A Powerpoint használata közben nem tudok menteni.
Szerettem volna ezt a hibát a Microsoft support-nak jelezni, de ők azt mondták nem foglalkoznak a tisztaszoftveres office-okkal. A tisztaszoftveresek pedig azt mondják forduljak a Microsoft support-hoz.Úgy érzem, mintha a Microsoft support lusta lenne és megpróbál valamilyen mondva csinált indokkal elhajtani. Az ő terméküket használom, amiért az állam évente több milliárd forintot kifizet, szerintem a támogatás is jár a termékekhez.
Kinek jelezhetném a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- EAFC 26
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest