- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini-ITX
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fajvedo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egyetemi hallgató vagyok aktív jogviszonnyal.
Tisztaszoftver keretében Office 365 ProPlust használok. A Powerpoint használata közben nem tudok menteni.
Szerettem volna ezt a hibát a Microsoft support-nak jelezni, de ők azt mondták nem foglalkoznak a tisztaszoftveres office-okkal. A tisztaszoftveresek pedig azt mondják forduljak a Microsoft support-hoz.Úgy érzem, mintha a Microsoft support lusta lenne és megpróbál valamilyen mondva csinált indokkal elhajtani. Az ő terméküket használom, amiért az állam évente több milliárd forintot kifizet, szerintem a támogatás is jár a termékekhez.
Kinek jelezhetném a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest