-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeE3e
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy Németországban is működik a postán maradó csomagküldés?
Arra gondolok, hogy veszek valamit kifizetem előre ő pedig feladja postán maradóra én meg ott átveszem.
Ha igen, meddig tárolja a posta, illetve az átvételnél valamiféle telefonra kapott kódot kellene megadni?
Vagy emailben is elküldik, hogy csomagom érkezett?Azért kérdezem, mert északi részen van valami amit megvennék, de nem éri meg felutazni addig, viszont ha eltudná küldeni Salzburghoz közeli postára, az jó lenne, még nem beszéltem vele, előbb gondoltam itt megkérdezem,hátha van aki tud ezzel kapcsolatban nyilatkozni.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HOPPÁ! SUPREME7 Túrkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged