- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #10150 üzenetére
Első fürgefutáros szállításomnál dupla számlát küldtek, dupla fuvarlevéllel, és a futár is két csomagot akart elvinni, pedig én csak egyet kértem, egyet is fizettem ki. De végül az egyik fuvarlevéllel rendben odaért a csomag a címzetthez, a másikat törölték.
Egy baki belefér, szal most is rajtuk keresztül rendeltem szállítást, ki is fizettem, viszont kettő helyett most nulla számla és fuvarlevél érkezett. Telefonon nem értem el őket, negyed óráig hallgattam az idegesítő zenéjüket, rájuk írtam facebookon, ott valami hibáról írtak, meg hogy pótolják a hiányt. Nem sokkal később meg is érkezett a számla, másnap pedig elvitte a futár a csomagot.
Viszont utána megint jött egy új számla és fuvarlevél, és a futár is jött volna a következő napon a csomagért, amit előző nap már elvitt.(Rácsörögjön, hogy ne jöjjön feleslegesen.)
Na, ezek után én nyugodtabb lennék, ha a inkább GLS utalna nekem. Bár ha az utánvétet is duplán küldik nekem, akkor nem bánom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Formula-1
- Politika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Peugeot, Citroën topik
- Revolut
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, i hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest