Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz xcvbxcvb #10150 üzenetére
Első fürgefutáros szállításomnál dupla számlát küldtek, dupla fuvarlevéllel, és a futár is két csomagot akart elvinni, pedig én csak egyet kértem, egyet is fizettem ki. De végül az egyik fuvarlevéllel rendben odaért a csomag a címzetthez, a másikat törölték.
Egy baki belefér, szal most is rajtuk keresztül rendeltem szállítást, ki is fizettem, viszont kettő helyett most nulla számla és fuvarlevél érkezett. Telefonon nem értem el őket, negyed óráig hallgattam az idegesítő zenéjüket, rájuk írtam facebookon, ott valami hibáról írtak, meg hogy pótolják a hiányt. Nem sokkal később meg is érkezett a számla, másnap pedig elvitte a futár a csomagot.
Viszont utána megint jött egy új számla és fuvarlevél, és a futár is jött volna a következő napon a csomagért, amit előző nap már elvitt. (Rácsörögjön, hogy ne jöjjön feleslegesen.)
Na, ezek után én nyugodtabb lennék, ha a inkább GLS utalna nekem. Bár ha az utánvétet is duplán küldik nekem, akkor nem bánom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest