- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz kigyi_23 #1382 üzenetére
Köszönöm a választ. Igen azt olvastam, hogy a H265-höz nem jó. Viszont találtam olyan oldalt, ahol az ATMOS hangot támogatottnak jelzi, ha ez igaz, annak örülnék.
Kíváncsiságból gondoltam hogy kipróbálom ezt a nagyhírű márkát is mert ilyen még eddig nem volt. Mindenesetre rendeltem egyet 25k-ért, ennyit talán még megért akkor, ha nem válik be legfeljebb eladom, a dícsér képminőség és DAC miatt is kíváncsi vagyok rá. -
sad_Vamp
őstag
-
nec6610
csendes tag
válasz kigyi_23 #1404 üzenetére
Szia,
Van egy jo hardver amin simán lehetne plex szervert, vagy streaming szolgáltatók klienseit futtatni.
Lehetne mondjuk ha van norlális linux hozzá, homebridge és/vagy HomeAssistant központot csinálni belőle.
Lehetőség millió, ha van egy friss linuxod hozzá.
Azóta a találtam egy ilyen projektet https://github.com/RobertCNelson/linux-dev, amiben ez a proci is szerepeltetve van. Megpróbálom majd a jövő héten lebuildelni, ha megy valami, akkor visszajelzek.
Közben nézem, hogy 0,5GB RAM van benne, az pedig, hogy mindent IS tudjon egyszerre lehetetlen, de az egyik feladatot csak megtudja oldani. -
aty-73
aktív tag
válasz kigyi_23 #1395 üzenetére
Szorry a szünetért!
Visszatértem!!!
Tesztnek töltöttem le a szóban forgó filmeket, nem saját szórakoztatásomra.
Mint ahogy most is tettem az Avatar.The.Way.of.Water.2022.1080p.MA.WEB-DL.DD+5.1 Atmos.H.264.HuN-No1 release-t.
A helyzet változatlan a pecakúránál, de majd cserélek SSD-t és azzal is tesztelem.
Audiophile, Euro-Italo Disco
-
MAFLALA
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Automata kávégépek
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest