- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Alienware notebook topik
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guenwhywer
csendes tag
válasz
kigyi_23 #1475 üzenetére
Szegény tényleg egyszerűsített üzemben fut nálam is. Pendrive bele és mennek róla a mesék. Pont ezért is lett volna jó ez az album funkció mert a gyerek még olvasni nem tud így a képek alapján legalább el tudott volna navigálni ha már elindítjuk neki. De azért enélkül is tudunk élni. Az egyéb tartalmakat valóban jól megoldja bár a pár hónapja már volt valami felderítetlen magától eltűnő hibája a távirányítójának amikor a tárcsa hip hop elfelejtett működni. Szétszedtem kitakarítottam utána se volt jó. Aztán egyszer még mielőtt rendeltem volna egy utángyártottat hozzá rápróbáltam és hibátlanul tette a dolgát ahogy azóta is.
-
Guenwhywer
csendes tag
oh köszi az infót.. akkor érdemes lehet elgondolkozni a cserén lassan...
-
Guenwhywer
csendes tag
válasz
arcitec #1471 üzenetére
Köszi a tippet. Részben megoldódott a probléma felraktam egy újabb fw-t most látja a filmeket. Csináltam egy újra szkennelést is. Viszont most meg a borítókat nem hajlandó betölteni az nmj mert szerinte nincs internethez csatlakoztatva. Pedig kint a menüben szépen mutatja az aktuális időjárást stb szóval van internet.
-
Guenwhywer
csendes tag
Sziasztok! Van egy elég régi popcorn a400 lejátszóm. Nem sok mindenre van használva javarészt a tudása kb 30% van kihasználva. Amikor jópár éve megvettem akkor raktam bele egy vinyót amire ugyan örök élet volt felmásolni de végülis látványos volt a felület amit kaptam. Most a gyerkőcnek a mesék miatt megpróbáltam megint de sem az eddig rajta lévő dolgok sem az újonnan rámásolt dolgok nem játszatóak le. Gondoltam újra formázom a vinyót de kér valami nmt.apps file-t Ilyet hol találok tud esetleg valaki tippet adni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest