- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
halo
természetesen mindenki "szereti" a pénzt. ebből (is) élnek.
de azért vannak olyan különbségek amik inkább a gyártó elvi beállítottságát tükrözi.én nem szoktam fennakadni árakon, van árengedmény, és nem nekem kell kifizetni hanem a megrendelőnek. nyilván áthárítom, ez okoz némi árversenyt az ajánlatoknál, ki mennyiért tudja beszerezni.
igaz sok a szempont , a még kissé drágább is megéri, ha régi és megbízható partner tudok lenni, aki rugalmas és segít ha kell, vagyis lehet rá számítani.
bár én találkoztam olyannal is aki visszaélt ezzel, rövid távon megérte, de előbb utóbb megmérgezte a kapcsolatot.ez anyacéges beszerzéseknél érzékenyebb téma, ha nincs kire áthárítani, de mégis kell fejleszteni.
körül kell nézni, nem egyszerű, de kikerülni nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Sweet.tv - internetes TV
- Fotók, videók mobillal
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 - 14"2K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11- RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest