- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti
újonc
Hello.
Lenne egy kis segítségre szükségem valakitől, Omron Plc programozással kapcsolatban. Otthon önállóan elkezdtem én is megtanulni, alap dolgokat már gyakorlom, de beleszaladtam egy érdekesebb problémába amit nem sikerül megoldanom. Adott egy bemeneti jel ami egy tengely minden fordulatára 1x felvillan.Minden fordulatnál van egy igaz vagy hamis értékem amit hozzá kellene csatoljak és tudom, hogy mindegyik hamis érték a 10-edik fordulat után kellene egy kimenetet kapcsoljon. A gondom az, hogy ez folyamatában is kéne működjön minden egyes fordulatnál. Odáig eljutottam, hogy egy hamis értéknél elszámol 10 ig, de ezidő alatt a többit nem figyeli.
A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viccrovat
- Arc Raiders
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- NIOH 3
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs