Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti
újonc
Hello.
Lenne egy kis segítségre szükségem valakitől, Omron Plc programozással kapcsolatban. Otthon önállóan elkezdtem én is megtanulni, alap dolgokat már gyakorlom, de beleszaladtam egy érdekesebb problémába amit nem sikerül megoldanom. Adott egy bemeneti jel ami egy tengely minden fordulatára 1x felvillan.Minden fordulatnál van egy igaz vagy hamis értékem amit hozzá kellene csatoljak és tudom, hogy mindegyik hamis érték a 10-edik fordulat után kellene egy kimenetet kapcsoljon. A gondom az, hogy ez folyamatában is kéne működjön minden egyes fordulatnál. Odáig eljutottam, hogy egy hamis értéknél elszámol 10 ig, de ezidő alatt a többit nem figyeli.
A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
Üzleti előfizetők hirdetései
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest