- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Hellotok!
Ti hogyan oldanátok meg a következő problémát?
Van 5 darab kés. mindegyik kést be lehet állítani, hogy hány mm széles anyagot vágjon. Első körben kell csinálni 10 csoportot, hogy melyik kés mennyit vágjon.

A számokat majd TP panelen lehet módosítani. most csak beirkáltam pár számot a példa kedvéért.
Ezeket ha megadtuk, akkor van másik jó sok fajta anyag és ezekhez kell hozzárendelni a csoportokat, de változtathatóra kell megcsinálni. Ezt is majd a panelen lehet kiválasztani, hogy melyik anyaghoz melyik csoportot választják.

Még több anyag is van, de ezt a képet csak a példa miatt raktam be.
Én először arra gondoltam hogy ilyen egyenlőség instruction okkal megoldom, de így nagyon sokat kellene programozni, van valakinek erre valami tippje ? Vagy egy kis indító gondolata, hogyan is lehetne ezt megoldani, elegánsabban.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest