Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
Új hozzászólás Aktív témák
-
crucified
tag
"A legtöbbször a vásárló céget képviselő üzletkötő műszaki, informatikai szempontból hozzá nem értő személy, pénzügyi szakember, eurók és forintok cikáznak a szeme előtt, műszaki részletek nem érdeklik és nem is ért hozzá.
A fejlesztő, forgalmazó cég leginkább szerzői jogokra hivatkozva védi jelszóval kiolvasás és módosítás ellen a PLC és HMI programját."Szia, ebben igazad van, sajnos sokszor a műszaki oldalt kihagyják a projectből és úgy kötik a szerződéseket.
A fejlesztő cégnek - hangsúlyozom, csak szerintem - nincs igaza, Akkor sérti valaki a szerzői jogot, ha azt a szellemi terméket máshol is felhasználja a szerző engedélye nélkül. Addig én bármit csinálhatok a szoftverrel, ha akarom módosítom, letörlöm, stb., persze onnantól nem él a garancia, de ez már az én felelősségem.
Én mindig mindenhol otthagytam a forrástprogramot is, sokkal több korrekt céget ismertem meg így mint inkorrektet. Az tény, hogy két legyet ütnek egy csapásra, mivel pl. a 20 ezer forintos mérnöki óradíjat, plusz minden költséget kiszámláznak. Egy fél napos munkáért így kiszámláznak több százezret, holott Neked pl. ujjgyakorlat lenne módosítani rajta ha baj van, nem beszélve a termeléskiesésről.
De ez van.
Mindenesetre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest