Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellei
csendes tag
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit. Egy keveset értek a PLC-khez, de PLC programozást még nem csináltam, csak tanfolyamokon. Inkább a SCADA a területem. Vettem egy Moeller PS4-271-MM1 PLC-t és egy MI4-110-KC1 op. panelt. Ezek programozásához kérnék segítséget. Otthon szeretném használni riasztó, fűtésvezérlés, ...célra. A Moeller oldalán csak demó szoftverek vannak, ezért ha van valakinek, akár régi verziójú szoftvere, akkor szivesen venném a segítségét. Esetleg meg is venném a programot. A Moellernél a két szoftver 200e + áfa lenne, hát ennyi pénzem nincs egy kis otthoni barkácsolásra.
Egyébként én is a Pálfyban végeztem 1982-ben, mi voltunk az első irányítástechnikai évfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest